[single_post_category_name]

Zoneterapi: Tricks til at lindre ømme gummer

Når tænderne vokser op gennem kæberne, og bryder frem gennem tandkødet – kan det gøre rigtig ondt på en lille baby. Det er hverken sjovt for baby eller mor, og det kan være en ret vild, lang og hård process. 

LÆS OGSÅ: Sådan hjælper du din baby af med forstoppelse

Der findes flere forskellige zoner og punkter, du som forælder kan trykke på, for at lindre ømme gummer og smerter, når din baby er ved at få tænder. Og her kommer mit absolut yndlings sted at trykke! Det er både ammehjerne-venligt (altså nemt at huske) og super effektivt. 

Virkningen varierer alt efter hvilke tænder, hvor henne i tandprocessen, hvordan din babys krop ellers har det osv. osv. Hvis din baby er hårdt ramt kan du bedøve smerterne i en vis mængde tid, og på den måde give din baby en pause. Hvis det er lette smerter, kan du måske endda fjerne tandsmerterne permanent. 

Du kan med fordel supplere zoneterapi tricket med punkterne fra min tidligere guide “Sådan får du din baby til at sove bedre”. På den måde skaber du mere ro i din babys krop, hvilket gør smerterne mindre intense. 

Du finder også flere punkter og zoner i min bog “Tryk & glad” – men du er ret godt kørende med dette enkelte trick.

LÆS OGSÅ: Tips, der gør livet med en nyfødt baby lidt nemmere

Se videoguiden her og hjælp din baby af med smerter og ømme gummer.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide