Vandfødsel: Stil krav til din egen fødsel 

Facts


Sara Bjerregaard
 

Jordemoder, blogger og mor til 2 dejlige drenge.

Besøg Sara på hendes hjemmeside denrigtigejordemoder.dk

Du finder hende også på
Instagram @denrigtigejordemoder 

eller på 
Facebook @denrigtigejordemoder

Jeg har igen været en tur på føderiet. Denne gang blev det til en dejlig dejlig vandfødsel med seje Louise. Jeg Elsker vandfødsler, elsker alle slags fødsler, men der er noget helt specielt over den RO, der er forbundet med en vandfødsel. 

LÆS OGSÅ: Hvor meget af din vægtøgning er baby & hvor meget er marabou?

Jeg hører tit gravide eller fødende sige: ”Det måtte jeg ikke til min fødsel, eller det fik jeg ikke tilbudt af min jordemoder”.  Men I ved måske ikke, at det langt hen af vejen er muligt for jer, at få mere indflydelse end I tror. I må gerne spørge om der er en anden måde at lave veer på, end at få et ve-stimulerende drop eller…..

Dagens hovedperson Louise havde det, vi på fagsprog kalder langvarig vandafgang. Det betyder på dansk, at det er mere end 24 timer siden vandet gik, og baby er stadig ikke født. Normalt ville man sætte et drop op med antibiotika i den ene hånd og et vestimulerende drop i den anden… MEN Louise var hundeangst for nåle, så vi måtte finde på alternative måder, at lokke baby ud på. Det kan man godt, det kræver bare rigtig meget tålmodighed.

Dagens video er til alle jer, der gerne vil have medindflydelse på jeres fødsel. Se videoen og tænk over, hvordan du kunne tænke dig, at din fødsel skulle være. 

LÆS OGSÅ:  Fødsel og kønsbehåring: Hvilken “frisure” er den mest praktiske?

Hvis du gerne vil kende til, hvornår det er en god idé at stille hvilke krav til din fødsel, kan du læse mere her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være