[single_post_category_name]

Børn i byen – hvad skal man lave?

Vinterferien er over os, og du er måske så heldig at have fri sammen med de kære unger? Det er ikke altid lige nemt at finde på sjove ting at foretage sig, men København er fuld af muligheder! Vi guider dig igennem, så I kan få nogle hyggelige dage og en masse kvalitetstid sammen, væk fra hverdagens kedelige gøremål. Tag børnene i hånden, og lad jer blive inspireret af denne guide. 🙂

LÆS OGSÅ: Trendy tøj til tumlingen

Den blå planet
Tag børnene med i den blå planet og gå på opdagelse i Nordeuropas største akvarium. Her får I muligheden for at møde dyr som blandt andet hurtige hammerhajer, nordens papegøjer og havoddere.

Bliv sørøver for en dag
Vær klar til en oplevelsesrig dag på tøjhusmuseet, hvor I kan blive klogere på historien om sørøverne og livet til søs. Samtidig kommer børnene i lære som vaskeægte sørøver og får et sørøverpas med hjem!

LEGO World i Bella Centeret
20 lastbiler er fyldt op med LEGO, så I til og med søndag d. 19 februar, kan bygge amok med legoklodser i Bella centeret. I kan også opleve verdens største LEGO-skib, der er 12 meter langt og er bygget af mere end en million klodser og vejer over tre tons. Det er til børn i alle aldre, og dette er i hvert fald stedet I skal tage til, hvis der er en i familien, der er en ægte LEGO-entusiast og!

Disney On Ice
Her kan børnene møde en masse forskellige Disneyfigurer, som blandt andet Elsa fra ’’Frost’’ og Simba fra ’’Løvernes Konge.’’ Der er her mulighed for en lang række af kendte Disney historier, I kan synge med på sangene og nyde de smukke kostumer der er ti Her skal i være hurtige, da showet foregår i Forum d. 15 og 16 februar

Vild skattejagt i metroen 
Skattejagten begynder ved nedgangen til metroen på Nørreport, hvor børnene får hjelm på, et skattekort i hånden og så skal de ellers i gang med at hjælpe metromedarbejderne med at finde de tabte diamanter. 

Vinter i Zoologisk have
Mød de nordiske og arktiske dyr som rensdyrene, isbjørnene eller polarrævene, der føler sig ekstra godt tilpas på denne årstid! Er du eller dine børn glade for dyr, er det bare om at pakke jer godt ind og få en hyggelig dag, tæt på dyrene.

Stå på skøjter på byens nye skøjtebane
Ved den gamle postgrund ved Hovedbanegården er det gratis at skøjte, hvis man har sine egne skøjter med. Hvis ikke man ejer sådan et par, er der dog mulighed for at leje nogle. Skøjtebanen har åbent hver dag kl. 10-20 helt frem til midten af marts.

LÆS OGSÅ: Er din bil fødeklar? Få gode tips og tricks

Polareventyr i storcenter
Indtil d. 25 februar vil der være en polarudstilling i Lyngby storcenter, hvor I kan blive klogere på dyrene fra polarområdet.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide