Moderskab

4 tricks til at gøre børnenes madpakker mere spændende

Synes du at dine børn trænger til en sød, lille overraskelse i madpakken? Så har vi samlet fire smarte tricks, som gør madpakken lidt mere spændende at spise. Se alle fire nedenfor. 

LÆS OGSÅ: Gør mad til en oplevelse for dine børn


Sæt det på en ispind
Alting er bare mere spændende, når det kommer på et spyd eller en ispind, så i stedet for at ligge de små skiver frugt ned i madpakken, så sæt dem på en ispind. Miks gerne frugterne, så det ser ekstra spændende ud.

Det er selvfølgelig ikke kun frugt, du kan sætte på ispindene – tricket kan også bruges til grøntsager, pastaskruer eller en helt tredje ting. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. 


Skær maden ud med udstikker eller lav sjove figurer
Mad er altså bare lidt sjovere at spise, når det er formet som en stjerne eller et hjerte, så frem med småkage-udstikkerne, og lav sjove former med børnenes mad.

Hvis du er ekstra kreativ, så kan du også sætte maden sammen, så det ligner sjove figurer. Se bare hvor kreative, forældrene har været på billederne ovenfor.


Lav maden i muffinsforme
Har du nogle små, nuttede forme liggende derhjemme? Så brug dem i børnenes madpakker. Det får maden til at se mere indbydende ud, og så er det altid sjovt, at have en farverig madpakke med.


Tema madpakken
Det her er til de forældre, som virkelig har god tid til at gøre sig umage. Er dit barn vild med en bestemt karakter? Eller en tegnefilm? Så lav madpakken i et bestemt tema. Du kunne eksempelvis gøre som på billederne ovenfor med Batman og Mickey Mouse.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *