[single_post_category_name]

5 skønne mor/farbloggere du skal følge på Instagram

Vi bruger Instagram rigtig meget i vores hverdag, og det er altid dejligt at følge nye personer, og derigennem få ny inspiration. Og specielt når man er mor! 

Vi har derfor samlet 5 skønne, danske mor/farbloggere, du bør følge på Instagram. Og der er garanteret ærlighed og humor fra de kære bloggere, og det kan da kun trække et ekstra smil på smilebåndet!  

LÆS OGSÅ: 7 danske Mommies-To-Be du skal følge på Instagram

1. Mikkel Dejgaard (@farudenfilter

Mikkel er 34 år og far til en datter på næsten 3 år. Han bruger sin blog som et frirum, og hvor han udsætter sin familie, sine venner og sig selv for pegefingre, smil på læben og tårer i skærmen. Han er samtidig i gang med at skrive en børnebog.

2. Johanne Mygind (@nutidensmor

Johanne er 28 år, mor til 4-årige Augusta og bor i Aarhus. Hun beskriver sin blog, som hendes liv på skrift. Det er betragtninger om pludseligt at skulle agere praktisk blæksprutte, om at være nogens mor og accepten af, når man ikke er enig med alle. Hun har en humoristisk tilgang til tingene, og det afspejler sig også i hendes post og indlæg. 

3. Allan Stage (@fartilfirepiger) 

Allan er 35 år, og far til fire piger og arbejder i den københavnske modeverden. Han arbejder på at blive dén far, han inderst inde ønsker at være. Følg hans rejse dertil og lad dig inspirere af faren til fire piger. 

3. Alexandra Staffensen (@migogmintinderbaby

Alexandra Staffensen er mor til Elliot på 2 år. Hendes blog er hudløs ærlig, og hun fortæller at skæbnen ville, at hun på én af hendes mange tinderdates skulle møde en stor, trænet og lidt for selvglad pilot-mand, der senere skulle vise sig at være sød og blød indeni. Og i dag er far til hendes dreng, Elliot. 

LÆS OGSÅ:  4 tricks til at gøre børnenes madpakker mere spændende

4. Trine Maria Larsen (@lortemor
Trine fortæller ærligt, hvordan det er at være mor, og den konstante dårlige samvittighed der medfølger. Og hvis du undrer dig over, hvorfor hendes blog hedder lortemor, så starter det med tanken om at have drukket (masser) lidt rødvin før man vidste, at man var gravid, dårlig samvittighed over at lysten til øl ikke blive mindre, dårlig samvittighed over at have farvet hår, i mens man var gravid. Og hun kunne blive ved, men det kan du se mere om på hendes Instagram og blog. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide