15 små ting, der får dine børn til at smile

Der findes ikke noget bedre, end når ens børn smiler og er glade, og nogle gange skal der faktisk slet ikke så meget til. Vi har samlet 15 små ting, som kan få dit barn til at komme i godt humør. 

LÆS OGSÅ: Gode råd til mavetid for baby

1. Har din datter eller søn lavet en halskæde i børnehaven? Så sørg for at tage den på til dagligt – de bliver så stolte og glade!

2. Har du flere børn? Så sørg for at gå en lille tur med dem enkeltvis. På den måde lader du det enkelte barns behov komme i fokus.

3. Hvis dit barn er nået den alder, hvor han eller hun kan læse, så læg en lille besked i dit barns madpakke – en lille sød hilsen.

4. Nogle gange kan børn vise begejstring for meget små ting, som en super sej cykel eller noget de så gå forbi dem i parken. Sørg for selv at virke lige så begejstret, når dit barn fortæller om disse oplevelser.

5. Husk at tage et smut forbi bedsteforældrene – det er så hyggeligt!

6. Lad dit barn vise dig, hvordan man gør. Ofte er det forældrene som lærer børnene, hvordan tingene fungerer, men lad i stedet dit barn vise dig det.


7.
Giv dit barn lov til at have udklædningstøjet på nede i supermarkedet – de bliver så stolte!

8. Skru op for musikken og dans med ungerne!

9. Bag de lækreste pandekage-formet pandekager til dine børn til dessert. Yum!

10. Lav et hemmeligt familie håndtryk eller et motto, som kun I har sammen.

11. Start en pudekamp. 

12. Print billeder ud fra sjove oplevelser I har haft sammen. Hæng dem også gerne op på børnenes værelser, så de har nogle dejlige minder at kigge på.

13. Lav jeres egne ugentlige traditioner – onsdagskage, tegne-tirsdag eller søndagscykelture – på den måde har dine børn noget, som de ser frem til i ugen. 

14. Hop med på legen! Hvis I leger indianer og røver, så sæt dig ind i legen og forsøg at vær lige så fantasifuld, som dine børn er.

15. Ros dine børn, og lad dem vide at de gør det godt 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt