[single_post_category_name]

Her er de 6 ting dit barn vil huske dig for 

Familie og venner har en tendens til at snakke om specifikke minder fra ens barndom, og hvor end man gerne ville, kan man simpelthen ikke huske det. Det er interessant at se, hvad det er man ender med at kunne huske fra sit liv. 

Vi har samlet 6 ting, som dine børn vil huske dig for, og som er værd at vide, når man opdrager sine børn. 

Oplevelser
De vil sikkert ikke huske alle gaverne fra deres fødselsdage, eller hvor mange is du har givet dem, men af en eller anden årsag, er der bare nogle ting der hænger ved, og som børn husker gennem deres liv. Oplevelser, snarere end ting, bringer familien sammen. De vil derfor huske dig for at tage dem med hen til byens lækreste is-butik, og hvor i sammen sad og nød jeres is. De vil her huske at I brugte tid sammen, og ikke selve isen. 

LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Sådan finder du ud af det 

Fravær
I dag ser vi momenterne gennem vores telefoners kamera, og oplever ikke de små ting, som vores børn gerne ville vise os. Vi er ikke nok til stede i øjeblikket. Hvis vi i stedet gav vores børn, vores fulde opmærksomhed, ville de mærke hvor elsket de er i de særlige øjeblikke. De er godt klar over, at du elsker dem, men det er i de særlige øjeblikke, at de virkelig opdager, hvor meget du holder af dem, og elsker dem. 

Positive ord 
Der er så mange ting du kan fortælle dit barn, som vil have en positiv effekt på dem. Hvis du siger; Jeg er stolt af dig, du er med til at gøre denne her familie bedre, eller du er en god ven, vil dit barn huske dig, for at have sagt de ting til dem. 

Svære situationer
Dit barn ser op til dig, og er opmærksom på hvordan du reagerer i forskellige situationer, fordi de derigennem lærer, hvordan de selv skal reagere. Når de hårde tider opstår, for eksempel hvis der er sygdom i familien, vil de huske den måde du snakkede til dem. Den måde du fik dem til at føle sig tryg og beskyttet, og ikke mindst hvordan du reagerede i hele situationen. 

LÆS OGSÅ: Er work-life balance for mødre opreklameret?

Alene 
Det kan måske lyde negativt, men det er det ikke nødvendigvis. Børn vil huske de gange du ikke var der, når de allermest havde brug for dig, men det er en del af livet. Du kan ikke altid være der. De vil for eksempel huske den dag, de havde udrettet noget stort i skolen, og simpelthen ikke kunne vente med at komme hjem for at fortælle dig det. Det er de ting, de vil huske som selvstændige voksne mennesker. 

Kilde: www.popsugar.com 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide