Dreng eller pige? Sådan finder du ud af det 

Det store spørgsmål når graviditetstesten viser to streger. Bliver det en dreng, eller bliver det en pige? Vi giver dig her nogle sjove måder, hvordan du kan gætte dit barns køn. 

Højt eller lavt 
Her kræver det kun, at du ser på din mave. Hvis din babybump sidder højt, så er det en pige. Hvis din babybump sidder lavt, så er det en dreng, du render rundt med inde i maven. 

LÆS OGSÅ: Hvornår skal navlestrengen klippes?

Hjerteslag 
Næste gang du er hos din jordemoder, så spørg ind til dit barns hjerteslag. Nogen mener nemlig, at hjerteslaget siger noget om barnets køn. Slår det mere end 140 slag i minuttet, er det en pige. Slår det mindre end 140 slag i minuttet, så er det en dreng. 

Sødt eller surt 
Craver du efter is hver dag, så er der flere der mener, at det er et tegn på, at det er en pige. Hvis du derimod craver efter saltede eller sure ting, så er det en dreng. 

Nøgletesten
Du kan ikke lave testen på dig selv, men på din gravide veninde. Placer nøglen foran din gravide venindes mave. Du skal nu lægge mærke til, hvordan hun løfter nøglen. Løfter hun nøglen i den smalle del, så er det en pige, hun venter sig. Men tager hun derimod fat i den tykke del af nøglen, så er det en dreng, hun venter sig.  

LÆS OGSÅ: 9 ting du kan gøre for at få dit hus i orden, inden barnet kommer

Ringtesten
Tag din ring af, hvis du stadig kan og hæng den i en kæde, en snor eller et hårstrå. Placer ringen over din mave. Hvis den snurrer i cirkler, er det en pige. Hvis den bevæger sig frem og tilbage, så er det en dreng. 

Morgenkvalme eller ej 
Hvis du er meget syg i første trimester, tyder det på, at det er en pige. Lidt eller ingen morgenkvalme, så er det en dreng, du venter dig. 

Kilde: www.parenting.com 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og