[single_post_category_name]

10 tips til at overleve en sommergraviditet 

Når man i midten af vinteren finder ud af, at man er gravid, kan det være svært at forestille sig en graviditet i de varme sommerdage. Men der er hjælp at hente! Vi giver dig her 10 tips til, hvordan du kan overleve en sommergraviditet.

  1. 1. Reducer natriumindtag

Det kan virke indlysende, men hvis du reducerer dit saltindtag kan det hjælpe med at forhindre hævelsen. Du skal ikke fjerne det helt, selvom det indeholder iodide, da det er afgørende for babyens helbred.

2. Fjern dine ringe
Fingrene er et af de første steder som vil hæve, og varme hjælper bestemt ikke på det. Ved de første tegn på hævelse, skal du fjerne dine ringe, så de ikke skal skæres af. 

LÆS OGSÅ: Sådan kan du investere i dit barns sundhed

En tur i poolen eller en svømmetur vil ikke kun afkøle din krop, det vil også tage noget af trykket og du vil føle dig vægtløs.

4. Kølig vaskeklud
Placer en kølig og fugtig vaskeklud i nakken eller på panden. Det hjælper med at reducere kropstemperaturen og reducere sveden.

5. Biograf og indkøbscenter 
Hvis det bliver for kedeligt at sidde i et hus med aircondition, så kan du i stedet tage i biografen eller ud og shoppe lidt babyting. Der er næsten altid aircondition hvad enten du tager i biffen eller ud og shoppe. 

6. Drik masser af væske
Vi ved alle sammen, at vi skal drikke mindst otte glasser vand om dagen, og foruden det vil lidt appelsinjuice, mælk og sportsdrikke vil hjælpe med at stabilisere væskebalancen i kroppen.   

7. Åndbart tøj
Hold dig til en lys og let garderobe sommeren over, og til tøj som er fremstillet af åndbare stoffer. Dette vil hjælpe med at minimere sveden og forhindre udslæt, som der kan udvikle sig under brysterne og i underlivet. 

LÆS OGSÅ: Vandtræning – kom i form til din fødsel

8. Brug en højere solfaktor
Selvom du normalt holder dig til en SPF 15, så overvej at bruge et højere tal, når du er gravid. Det beskytter din hud, og solens stråler kan i nogen tilfælde føles mindre varm.  

9. Massage
Graviditetsmassage kan hjælpe med at reducere hævelse og forberede din arbejdskraft. 

10. Brug gode og solide sko
Sommeren kan virke som den perfekte mulighed for at rende rundt i søde sandaler eller flip-flops, men ifør dig i stedet komfortable sko, og muligvis en halv størrelse større end din normale størrelse. Det hjælper dig med at støtte din voksende mave, og holde dine opsvulmede fødder fra at blive skåret op.

Kilde: popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide