Derfor græder danske babyer mindst 

En nyere undersøgelse viser at babyer i England, Italien og Canada græder mest, mens danske, tyske og japanske babyer græder mindst. Hvad er det, vi danskere gør anderledes? 

LÆS OGSÅ: Charlotte Heje Haase: Man bærer da babyer

Danmark er det bedste land for kvinder at leve i, nummer 2 i forhold det verdens mest lykkeligste land og har et af de bedste sundhedssystemer i Europa – og så har vi de mest tilfredse babyer. Eller i hvert fald dem der græder mindst. 

Det første år af et barns liv er rigtig vigtigt. Undersøgelser viser, at vi danske forældre er meget mindre stressede, fordi der er gode barsels og fædreorlov. Stemningen generelt er meget roligere, hvilket medføre mindre stress, mere kontakt, gode rutiner og mindre gråd. Danske babyer sover også mere udenfor end andre babyer. 

Her i Danmark har vi kvinder ret til fire ugers barsel før babyen ankommer, efterfulgt af et års betalt barsel. Ligeledes er der flere diskussioner i andre lande om, hvorvidt man skal amme sit barn eller ej. Undersøgelser viser, at danske kvinder ammer meget, og det går aldrig af mode så at sige. Flere ammer næsten i et helt år.

LÆS OGSÅ: Sådan viser din baby dig sin kærlighed

Danskerne har en generelt holdning til livet. Vi er meget ærlige og autentiske folk, som er omgivet af social støtte og er mindre tilbøjelige til at blive vred, trist og frustreret, når vores babyer græder. Vi er gode til at omfavne alle slags følelser, og derfor ikke er bange, hvis baby lige pludselige græder. Dermed ikke sagt at danske babyer ikke græder, men vi danskere er i følge undersøgelserne bedre til at acceptere det. Det er jo trods alt deres måde at kommunikere på, og man må derfor prøve at forstå, hvad det er, barnet gerne vil fortælle os forældre, når de græder. 

Kilde: theguardian.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive