[single_post_category_name]

Lær at stille krav til din fødsel

Dagens video er til alle jer, der gerne vil have medindflydelse på jeres fødsel…..Jeg har igen været en tur på føderiet. Denne gang blev det til en dejlig dejlig vandfødsel med seje Louise. Elsker vandfødsler, elsker alle slags fødsler, men der er noget helt specielt over den RO –  der er forbundet med en vandfødsel.

Jeg hører tit gravide eller fødende sige: ” Det måtte jeg ikke til min fødsel, eller det fik jeg ikke tilbudt af min jordemoder”.

Men I ved  måske ikke,  at det langt hen af vejen er muligt for jer, at få mere indflydelse end i tror.

I må gerne spørge om der er en anden måde at lave veer på, end at få et ve-stimulerende drop eller………

Dagens hovedperson Louise havde det vi på fagsprog kalder langvarig vandafgang, det betyder på dansk, at det er mere end 24 timer siden vandet gik, og baby stadig ikke er født. Normalt ville man sætte et drop op med antibiotika i den ene hånd og et vestimulerende drop i den anden…. MEN Louise var hundeangst for nåle, så vi måtte finde på alternative måder at lokke baby ud på. Det kan man godt, det kræver bare rigtig meget tålmodighed.

Se dagens video, og tænk over hvordan du kunne tænke dig, at din fødsel skulle være.

KH Jordemoder Sara

P.s Hvis du vil kende til, hvornår det er en god ide at stille hvilke krav til din fødsel, så få tilmeldt jer mit fødselsforberedelse her: Lær at stille krav til din fødsel her!

Vandfødsel og laaaaaaang vandafgang

  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide