[single_post_category_name]

9 søde temaer til det perfekte Baby Shower!

Baby Shower til det ukendte køn:

’Ready to pop’ tema
For at undgå at fokusere for meget på farvetemaer, vil vi her fokusere på selve graviditeten og det næste store skridt for moren: nemlig fødslen. Kønnet vides ikke, og prøv derfor at fokusere på noget andet, såsom at fødslen er rundt om hjørnet. Hvad symboliserer en fødsel? Brug popcorn som symbol på at ”poppe” noget, og evt. champagne, hvor proppen også popper. Brug derfor energi på symbolismen i en fødsel, og køb en masse popcorn og bobler!

Navneleg tema
Man kan lave en sjov lille spændingsleg som en del af festen, hvor gæsterne (og mor!) skal prøve at finde det helt rigtige navn til den lille prins eller prinsesse. I kan stille to glas ved siden af hinanden. Et med et lyserødt label på og et med et lyseblå label på og så skal hver gæst komme med to navne, et til hvert glas. Og så hold farvetemaet i de neutrale farver såsom gul, grøn, grå eller bare hvidt 🙂 Navnesymbolisme kan også indgå i form af små kort som kan være en del af bordpynten.

Team Lyseblå vs. Team Lyserød
Konkurrenceleg! Er du på Team Lyseblå eller Team Lyserød? 😉 Gør hele festen til en lille konkurrence internt imellem jer alle sammen. Hvor mange tror det bliver en dreng, og hvor mange tror det bliver en pige? Lav en liste med jeres navne over hvem der tror hvad, og gem det til efter fødslen, det er både sjovt for mor og når barnet bliver større, at se hvad folk havde stemt. Nogle mener at babybulen kan bevise hvad køn det er, så kagen kan for eksempel forestille en gravid mave, som er opdelt af lyseblå og lyserød!

< FORRIGE

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide