[single_post_category_name]

9 søde temaer til det perfekte Baby Shower!

Baby Shower til en pige:

Prinsesse tema
Tænk lyserødt, glimmer, glitter, tyl-skørter, bling og kroner. Dette tema er en af de nemme og overskuelige, da det er utroligt nemt at finde ting hertil såsom servietter og krus osv. Prinsessen på ærten er et genialt eventyr at blande ind, hvis man kan det. Du kan med fordel købe kroner som I alle kan have på som hatte, eller have en dresscode der hedder lyserød. I kan også lave lyserøde popcorn, for at kører temaet helt ud 😉

Sjovt tema
Hvad mener vi med sjovt tema? Vi mener bare, prøv at gøre dagen til en sjov fest for både jer, men også for den kommende mor. Spil evt. på de typiske mad-cravings gravide får, såsom syltede agurker, is, chokolade eller saltede chips. I stedet for den klassiske chokoladekage, kan I lave en kage der ligner en syltet agurk. Kun fantasien sætter grænser! I kan også lege nogle sjove lege, såsom at alle gæster tager et baby-billede med af dem selv, og så er det den kommende mors opgave at finde ud af, hvem er hvem.

Girl-power tema
”I grow humans, what’s your super power?” Find jeres indre Superwoman og frem med knytnæverne, tøser! Selv invitationen, der skal sendes ud til gæsterne kan blive inspireret af dette tema. Hele pointen med temaet er, at mixe det feminine med det rå. For eksempel kan I blande lyserød med superhelte-logoer. I kan også klæde jer ud som superhelte, eller pynte lokalet med pop art kunst, som er en provokerende kunstform for nutidens girl-power.

FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide