[single_post_category_name]

8 ting, alle mødre bør gøre for dem selv! 

Du er sikkert en supermor, der er vant til at multitaske på et højt niveau, og du gør med garanti, alt hvad du kan for at give dine børn den bedste barndom! Men husker du at gøre noget godt for dig selv? Vi ved, at mødre kan have en tendens til at glemme sig selv, og vi giver jer derfor 8 ting, som vi mener, at alle mødre skal gøre for selv i mellem de mange pligter. 

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn afslører, hvilken type mor du er

Få en massage
Du fortjener det! Du løfter garanteret dine børn med samme arm hver gang, og det gør altså ikke noget godt for din skulder. Gør derfor dig selv den tjeneste at gi’ dine skuldre massage.

Brug 24 timer væk fra dine børn
Du er sikkert sammen med dine børn hver dag. Nogle gange kan det altså være godt at komme lidt væk og mærke sig selv. 

Brug ufattelig mange penge på det stykke tøj, du har kigget efter
Dine børn bliver forkælet med bukser, bluse og sko i alle farver, men tænker du nogensinde på at forkæle dig selv med noget ekstra lækkert? Giv dig selv den nyeste Ganni kjole – You Know You Want It!

Få en ny ven
Det kan være godt at få nye venner, når man er i en mor-boble, og det er helt okay, hvis hun også er en mor. I skal dog helst snakke om andet end jeres børn 😉

Gør noget fuldstændigt uansvarligt
Tag ud og drik nogle drinks med dine veninder! På den måde har du mulighed for at komme væk fra hverdagen, hvor alt er kontrolleret.

Tag billeder, hvor du ser fantastisk ud
Din mobil er garanteret fyldt med gode billeder af dine børn – sørg for at tage billeder af dig selv, hvor du ser hammergodt ud! Der er en tendens til, at mødre glemmer dem selv, og det kan kun være en god ting at minde dig selv om, hvor smuk du er!

Tag ud og vær kulturel
Giv dig selv den smukkeste røde læbestift på – ligesom Noora fra SKAM og tag på Louisiana og mærk kulturen.

LÆS OGSÅ: 6 grunde til, at du skal give dit barn pligter

Hyr en professionel rengøringsdame
En uge uden toiletrensning kan altså noget, og det gør vel heller ingen skade, at du ikke stresser over rengøringen derhjemme?  

 

Kilde: purewow

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide