Webshop med fokus på miljøvenlige produkter til dit barn

Mathilde Schultz er stifter af YeahBABY, som er en forholdsvis ny webshop, hvor du kan købe de lækreste produkter til baby og børn. Vi har taget en snak med Mathilde om, hvordan ideen til webshoppen startede, hendes egne personlige favoritter og om balancegangen mellem at være mor og iværksætter. 

LÆS OGSÅ: Pas på hormonforstyrrende stoffer, når du er gravid – disse kan være skadelige for dit foster

Q


Hvordan fik du ideen til at starte YeahBABY?

A

Jeg har altid haft lyst til at åbne en butik eller at starte en webshop. Jeg synes, at mange fysiske butikker og onlinebutikker tilbyder de samme produkter og de samme brands. Jeg ville gerne tilbyde nogle produkter, som ikke fandtes mange andre steder. Når jeg køber ind til webshoppen i dag, vælger jeg bevidst brands, som ikke findes andre steder i Danmark endnu. Det første jeg spørger sælgeren om, er, om de allerede sælger til Danmark.
Jeg ville også gerne vise, at bæredygtige produkter ikke behøver være kedelige, men derimod godt kan være spændende i design og farver.

Q

Hvor lang tid gik det fra tanke til handling med at få shoppen op at køre?

A

Jeg fik idéen sommeren 2016 og brugte efteråret på at researche, udvælge brands og købe varer hjem.

Q

Hvad har været det hårdeste i processen?

A

Det hårdeste har været at jonglere webshoppen samtidig med job, en 3-årig dreng og endnu en barsel, som nu er endt med én til dejlig dreng. Jeg har også siddet og lavet, samt redigeret webshoppen helt selv, hvilket har været svært, men bestemt også lærerigt og sjovt.

Q

Hvad har været din største succesoplevelse?

A

Min største succesoplevelse er, at jeg netop er blevet kontaktet af Vogue UK. Hvad vil de dog med lille mig og min webshop (som på det tidspunkt kun sendte i Danmark), tænkte jeg først.

Q

Hvad er dine fremtidsdrømme for shoppen?

A

Min fremtidsdrømme er at blive ved med at finde sjove udenlandske brands. Jeg håber at endnu flere får øjnene op for YeahBABY, for det er svært at sælge nye produkter, når folk endnu ikke har kendskab til dem. Fx har jeg de bedste bleer fra Muumi Baby. De er lavet af finsk cellulose, er klorfri, lotionfri, parfumefri og PAHfri. De er hud-og miljøvenlige. De få, der har købt bleerne er helt vilde med dem, og køber dem igen og igen, men ikke mange kender endnu til bleerne. Derfor har jeg givet købere på webshoppen mulighed for at skrive, hvad deres børn vejer, og sender 2 bleprøver med deres køb. Bleerne har også fine Muumi-tegninger trykt på, og så er de dejlig tynde og bløde.

Det er vigtigt for mig, at der ikke bliver gået på kompromis med design og kvalitet. Blepakken kan åbnes på en måde sådan, at den tomme blepakke kan bruges som skraldepose. Hjemme hos os passer den lige til toiletspanden. Blepakken er 100% bionedbrydelig, hvorfor den med fordel kan bruges til kompost. Jeg synes, det er en skam, at der ikke er flere, der har kendskab til bleen. Den er lidt dyr, men den henvender sig nok også mest til dem, der gerne vil betale for det bedste for miljøet og barnet. Jo tættere på kroppen et produkt er, jo vigtigere er det, at det er et skånsomt produkt. 

LÆS OGSÅ: Den rigtige jordemoder: Om stress og mælkeproduktion

Q

Hvad er dine egne tre yndlingsting fra shoppen?

A

De super fede gummistøvler fra Canada i mærket Stonzwear. De er lavet i naturgummi og har vundet mange priser. Mange celebrities i USA er glade for dem til deres børn. Bl.a. ses Hillary Duffs søn ofte med dem. Gummistøvlerne er meget bløde og “bøjelige” fleksible på barnets fødder.

Kietla-solbriller fra Paris, Frankrig. Mega hipster solbriller i de skønneste farver. De er lavet i ét stykke, så stellet kan ikke knække. Vi ved alle sammen, hvordan små børn tager solbriller på. De hiver stellet fra hinanden, så det er super smart.

Det lækreste bidelegetøj i ahorntræ fra lexypexy “love at first bite”. Ahorntræ er naturligt antibakterielt og ikke splintrende. De er virkelig fashion og lækre for mor også at hive frem. De findes som donut, luftballon, it-bags og meget mere. De er blevet nævnt flere gange af Kourtney Kardashian og Lauren Conrad bl.andre.


Q

Hvad er din mest populære vare i shoppen?

A

Min absolut bestseller er helt klart yumbox-madkassen. En madkasse, jeg fandt ved et tilfælde, da jeg sidste år sad og googlede lidt. Jeg får simpelthen så mange ordrer på denne madkasse. Den er også virkelig smart for den er inddelt i 4-6 rum, og låget er ligeledes inddelt i rum, som lukker helt tæt ned. På denne måde sparer man på emballage, som folie og andet madpapir, da du kan have yoghurt/dip i ét rum og en sandwich i et andet, og maden vil ikke glide ind i hinandens rum. Den er super nem for børn at åbne og lukke. Det er både børn og voksne, der bruger den. Dét, at den er inddelt i rum gør den overskuelig for dem der er på kur og faktisk også for ADHD børn, der har brug for systemer. Den er ligeledes bpa fri!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være