[single_post_category_name]

4 grunde til at din kæreste/mand SKAL massere dig

1: Det lindrer ømme muskler. De fleste gravide kæmper med mange ømme muskler, men specielt bækkenet er vigtigt at få afspændt. Jo mere gravid du bliver jo mere belastes bækkenet, og det er guld værd, at få afspændt muskulaturen omkring bækkenet, inden du går i fødsel.

2: Det giver dig en bedre søvn. Da massagen nedsætter dit stressniveau. Et godt tip er, at gå direkte i seng efter massagen, det vil sige ingen aftaler men masser af ro til en ordentlig “morfar”, hvis du har fået en laaaang effektiv gravidmassage.

3: Det hjælper kroppen af med ekstra væske i kroppen. Så hvis du går du rundt med “lår i skoene” = hævede fødder, så vil du kunne mærke en forskel med det samme, da massagen hjælper din krop med at skille sig af med noget af den ekstra væske den har ophobet.

4: Det virker fødselsmodnende. Nej det er ikke bare et salgs trick, det hjælper fødslen på vej fordi masser af berøring er med til at frigive oxytocin. Og oxytocin er det hormon din krop skal indeholde i store mængder før du begynder at lave veer. Det betyder at jo mere berøring, jo mere optimere du din chance for at gå i fødsel. Hvis du ikke er i nærheden af din termin går du selvfølgelig ikke i fødsel af en gang massage, men er du tæt på termin, kan det hjælpe din krop med det ekstra skub den manglede før den gik i fødsel.

Det er hårdt at massere hvis man ikke er vandt til det, så hvis din partners tommelfingre allerede er ømme efter 5 minutters massage, så forkæl dig selv, med 1 times gravidmassage hos Kristiane. Hun er amazing!!!

Du kan se Kristiane i massageaction på gravide Cira her: 

Kærligst Sara 

Ps: 1 time i velværeland kan bookes HER.

Pps: Advarsel massagen er stækt vanedannende.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide