5 romantiske ting I kan lave på Valentine’s Day

Så er det snart tid! Valentine’s Day er lige om hjørnet og er du i et forhold, skal du da ikke snydes for en romantisk dag. For at I ikke ender med at ligge på sofaen og se Netflix (igen igen), har vi samlet 5 tips til en ekstra romantisk Valentine’s Day.

1. Tag ud og danse

Find en danseklub der tilbyder dansetimer og giv den gas på dansegulvet. Om I er gode til at danse eller ej er underordnet; så længe i får bevæget jer og danset tæt, skal det nok blive romantisk – og hvis ikke, bliver det helt sikkert sjovt!

2. Lav jeres egen vinsmagning

Køb et par flasker vin I altid har ønsket jer at prøve og hold jeres egen, intime vinsmagning. Sørg for at der er masser af snacks og nyd hinandens selskab – og den gode vin, selvfølgelig!

LÆS MERE: 10 ting du skal lave med din bedsteveninde i år

3. Lav mad sammen

Madlavning kan ofte blive en sur pligt i hverdagen, men gøres det rigtigt, kan det altså være enormt romantisk og hyggeligt! Køb ind til det helt store, måske endda en 3-retters menu, og gå i køkkenet sammen. Efterfølgende kan I spise sammen i stearinlysets skær. 

4. Gå på skattejagt

Lav en skattejagt der kan minde jer om alle de dejlige øjeblikke I har haft sammen. Det kan være forbi restauranter, hvor I har været på date eller andre steder, der har haft betydning for jeres forhold. Efterlad små clues hvert sted og lad jagten begynde. Det er ambitiøst, men I er garanteret masser af sjov!

5. Spis morgenmad i sengen – og bliv der!

Breakfast in bed er altid en sikker vinder – men det bliver endnu bedre, hvis I ikke forlader sengen resten af dagen. Sæt en hel dag af til bare at nyde hinanden og glem alt om omverdenen (også jeres telefoner!). Dét kan kun blive romantisk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være