Du ved at du er mor til en pige, når…

Der er så mange fantastiske ting ved at være mor til en pige, men vi kan vidst stadig godt blive enige om, at det langt fra er en dans på roser hele tiden. Hvis du er mor til en pige (eller flere), vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til disse ting. 

LÆS MERE: 5 ting du er ligeglad med, når du er blevet mor

Du ved, at piger langt fra er artige

Den her idé om, at piger skulle være små artige, stille væsener, der bare sidder og tegner fint ved bordet, holder altså slet ikke. Piger kan være mindst ligeså frække og vilde, som drenge – og det er faktisk ret fedt! 

Du ved alt om Elsa fra Frost

Åh, Elsa! Hvem elsker ikke hende? Eller rettere sagt, hvem er ikke pænt træt af hende? Din datter er vild med alt ved Elsa, så derfor er du naturligvis up to date på, hvordan hun sætter håret, hvilken kjole hun har på, og sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig hele teksten til ‘Let it go’. Vi glæder os til den dag, vi kan ‘let Elsa go‘ – men den kommer nok ikke lige foreløbigt! 

Du er vred over, at der ikke findes flere kvindelige superhelte

Hvorfor skal pigefilm altid handle om prinsesser? Du savner, at din datter kan få en sej, kvindelig superhelt, at se op til, ligesom drengene har Batman, Spiderman og alle de andre. Jo, der er da Wonder Woman, men én? Helt ærligt! 

Du ikke orker at se amerikanske tv-serier, fordi du har nok drama i dit liv i forvejen

Oh, the drama! Selvom din datter kun er 5, er hun allerede trådt ind i teenagealderen – og hun elsker at skabe drama. Hun vil selv bestemme sit tøj, hun VIL prøve din make-up, og hun skaber sig helt vildt, hvis hun får et nej. Din lille pige har attitude – og det er slet ikke noget hun har arvet fra sin mor, vel? 

Du føler, at du har fået en bedste veninde for livet

Selvom hun er en dramaqueen, er din datter stadig din bedste veninde, og du elsker hende overalt på jorden. Du har aldrig nydt nogens selskab så meget, som du nyder hendes. Så kan det godt være at hun skaber sig, eller synger ‘Let it go’ lidt for meget, men du er faktisk ligeglad – for hun er DIN pige!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og