10 sjove og brugbare mommyhacks

Vi ved, at alle jer dejlige mødre har lidt ekstra travlt! Derfor er det fedt, når man finder små hverdags-hacks, der lige får tingene til at glide lidt lettere. I har sikkert selv allerede et fif eller to i ærmet, supermoms, men her kommer vores bud på nogle sjove og anvendelige mommyhacks.

LÆS OGSÅ:  5 fordele ved at være mor!

1. Cupcakeform som dråbefanger

Det er altid lidt noget gris, når børn spiser pindis. Her kan du nemt lige tage en cupcakeform i papir, og skubbe op på ispinden således at formen fanger det is, der smelter og løber ned.

Fotos: Shutterstock

2. Legetøj i opvaskemaskinen

Alt det der plastiklegetøj, som har været who knows where… I opvaskemaskinen med det engang imellem, så det lige kan blive ordentligt rent.

3. Kanel i sandkassen

Eftersigende skulle det hjælpe at blande kanel i sandkassen, så der ikke tiltrækkes insekter, der kan kravle på dit barn. Herudover dufter kanel jo dejligt, og den lille skal sikkert vaskes efter en god omgang sand-leg uanset!

4. Bæ-lugt

Spørg henkastet dit dejlige barn, om han/hun ikke lige skal ud og se, hvad far laver 😉

5. Pandekagedej i ketchupbøtte

Kom pandekagedej i en renset ketchupbøtte eller lignende. Så kan dig og dine børn lave pandekager sammen i alverdens sjove former! Det bliver nogle utraditionelle, men fine og kreative pandekager, og dine børn vil helt sikkert synes det er sjovt, at få lov at lege med maden.

Fotos: Shutterstock

6. Morgenkåbe eller sweatshirt udover arbejdstøjet

Når du selv har gjort dig klar til arbejde, men også lige skal hjælpe børnene morgenmad osv., er der stor sandsynlighed for, at du ender med at få spildt et eller andet på dit tøj. Undgå dette ved at have en løs bluse eller morgenkåbe udover tøjet, som du hurtigt kan smide inden du skal ud af døren. Det virker selvfølgelig kun, hvis du så rent faktisk husker, at smide ”beskyttelsestøjet”.

7. Vådt papir rundt om vinen

Ja, moms need wine too. Måske endda lidt mere end alle andre! Når du ikke lige har husket at få noget på køl, men bare har brug for et glas hurtigt, så kan du vikle noget vådt køkkenrulle rundt om flasken og komme den i fryseren. På denne måde skulle vinen gerne være godt kold på bare 15 minutter, tadaaa!

8. Tandtråd som kniv

Hvis i skal på picnic eller lignende, og har en lækker kage med, så kan man effektivt skære den med tandtråd. På denne måde undgår i, at skulle have en skarp kniv med, og så er der heller ingen opvask, da i selvfølgelig bare kan smide tråden ud.

9. Babypudder som tørshampoo

Når du er løbet tør for tørshampoo, og ikke lige har fået købt noget nyt, så er der hjælp at hente. Du har helt sikkert noget babypudder liggende, og som den travle mor du er, har du altså ikke tid til at vaske hår hver dag! Tag noget af pulveret i håndfladerne, og påfør det ved rødderne af dit hår (dette virker, sorry guys, bedst på blondiner, da pulveret er lyst), kør det godt rundt med fingrene eller en børste og du er good to go.

Fotos: Shutterstock

10. Babywipes i tasken

Ha’ altid en lille fiks pakke babywipes i tasken. På den måde er du hurtigt forberedt, når i er på farten, og dine børn spilder, grisser eller rører ved noget ulækkert.

LÆS OGSÅ:  Boost din babys immunforsvar

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være