5 kendte kvinder, hvor karrieren først tog fart, efter de blev mødre

Det er tidskrævende og hårdt at være mor, og mange fokuserer med god grund mindre på arbejdet, efter de har fået børn. Selvom det ikke er vejen for alle, kan det godt lade sig gøre at kombinere de to. Din karriere og dit professionelle liv er ikke forbi, fordi du er blevet mor. Her er 5 kvinder, hvis karriere først tog fart, efter de blev mødre.

LÆS OGSÅ: Om kvinder og karriere

1. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon blev mor i 1999 i en alder af blot 22. Inden da var hendes karriere stabil, men det var først med Legally Blonde i 2001 og med en Oscar for Walk The Line i 2005, at hendes karriere for alvor tog fart. Vi er vilde med Reese Witherspoon, hun er så dygtig en skuespiller og med garanti også en dygtig mor!

2. Gal Gadot

Yup – den er god nok. Den smukke Wonder Woman skuespiller Gal Gadot fik først rigtigt gang i karrieren med netop rollen som Wonder Woman i 2017. Hun blev mor til sin første datter Alma i 2011 og har nu en lille datter mere, Maya på kun 1 år – og de er seriøst adorable!

3. Tina Fey

Foto: Shutterstock

Åh, hun er jo det sjoveste! Tina Fey er uden tvivl god til at forklare det med at være en working mom med et humoristisk perspektiv. Selv blev hun mor til sin første datter Alice i 2005, og gik kun ét år efter i gang med 30 Rock – og siden da har hun også været med i alt mulig andet, vi kender og elsker hende for.

4. Vera Wang

Foto: Shutterstock

Vera Wang startede først sin karriere som designer i en alder af 40, hvilket var samtidig med, at hendes første datter blev født. Karrieren tog, som i nok kan gætte, godt fart og hun er nu en enormt anerkendt og velkendt designer.

5. Meryl Streep

Foto: Shutterstock

Meryl Streep fik sin første Oscar det samme år, som hun fik sit første barn, Henry. Det var i 1979, og siden da har den seje dame ikke forladt det store lærred; hun har vundet to oscars yderligere, og hun har fået 3 børn mere. Hurra for Meryl Streep, hun er så sej og inspirerende!

LÆS OGSÅ: Du ved at du er mor til en pige, når…

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt