[single_post_category_name]

Sådan nusser du din baby i søvn

Kender du det, når arme og ben flagrer rundt på baby, der måske også græder utrøsteligt, og ikke kan finde ro eller falde i søvn? Jeg kalder det en ‘indre ildebrand’, for det kan næsten se ud som om, der er ild i de fægtende lemmer! Her får du en lille guide til at slukke flammerne med blid og kærlig massage.

LÆS OGSÅ: Boost din babys immunforsvar

Små babyer elsker (for det meste) at få massage, og det virker også dejligt beroligende. Har du samtidig ekstra fokus på bestemte muskler, kan du faktisk også lindre forskellige typiske babygener. Massage på bestemte muskler virker ved at gå ind via kroppens meridiansystem (energibaner) – akkurat som med zoneterapi og akupressur.

I videoen herunder viser jeg dig nogle gode muskler at have fokus på, når du masserer din baby, hvis den lille har svært ved at falde til ro og falde i søvn. Men husk på, at du med den dejlige massage også kan lindre en masse andre gener som ondt i maven, forkølelse og ondt i ørerne. Det kan du læse meget mere om i min nye bog ‘Tryk & Glad Babymassage’.

LÆS OGSÅ: Sådan nusser du din baby glad og rask

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide