[single_post_category_name]

5 ting du er ligeglad med, når du er blevet mor

Det er ikke nogen hemmelighed, at dit liv ændrer sig fuldstændigt, når du får børn. Her mener vi ikke kun din hverdag, men faktisk også dine holdninger. Små ting som du før er gået op i, bliver pludseligt ligegyldige – og det er faktisk ret fedt!

LÆS MERE: 10 sjove og brugbare mommyhacks

1. At overholde aftaler med veninder, som du ikke engang kan lide

Før du fik børn, kunne du nemt bruge en time eller to, på at tage en kaffe med hende der fra uni, som du aldrig helt har kunnet fordrage. Efter du har fået børn? No way! Du har knap nok tid til at ses med dine gode veninder, så de overfladiske venskaber er long gone now. Bye bye!

2. At poste for mange billeder på de sociale medier

Du plejede at grine af de der mødre, som poster mindst 10 billeder om dagen af deres baby, fra alle tænklige vinkler. Nu? Du er en af dem! Du er fuldstændig ligeglad med hvor mange billeder du lægger op af din lille guldklump, for alle må da være enige i, at han er det skønneste i hele verden! Og hvem vil ikke gerne se billeder af verdens sødeste baby?

3. At være perfekt

Helt ærligt, hvem har tid til det? Før du fik børn, drømte du om at bage boller hver morgen, og klæde dit barn i de sødeste små outfits. Nu er du stolt, hvis du husker at tage din færdigret ud af mikroovnen, og så længe dit barn har et eller andet tøj på, er det en succes. Det der med at være perfekt, er altså overvurderet.

4. At komme for sent

Du har egentlig altid syntes, at det var mega irriterende, når en af dine veninder kom for sent til et af dine arrangementer. Efter du har fået børn, forstår du dog slet ikke hvordan nogen kan komme til tiden. Hvis det skulle lykkedes for dig nu, ville det kræve ekstremt fokus, tålmodighed og overblik – og let’s face it – så vil du bare hellere komme lidt for sent!

5. At drikke alene

En god flaske vin (eller tre), var før du fik børn, noget du nød med dine veninder eller din kæreste. Nu ser du bare frem til, at børnene sover, så du endelig kan få noget alenetid og slappe af med et glas (eller en flaske) hvidvin. Det er der absolut ingen skam i!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide