Dit stjernetegn afslører, hvilken type mor du er

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor din datter er ellevild med at låne eller prøve dit tøj? Eller hvorfor din egen mor var så forbandet striks omkring din sengetid som barn? Som sædvanlig har stjernerne svaret på vores gåder! 😉 Læs, hvad du kan forvente som mor ifølge dit stjernetegn.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Oktober 

Vandmand (20. Jan.-18. Feb.)
Takket være tegnet for evig ungdom, er du bestemt til at være en ”sej mor” med en hippiesjæl, og dine børn vil typisk løbe frit rundt i bare tæer i naturen. Du vil helst undgå babygitter og andre sikkerhedsudstyr og lader dit barn være selvstændigt. Pas på ikke at blive for ”loose” og husk, at en fast rutine er sundt for dit barn, selvom du måske tyder til den afslappede opdragelse til tider.

Fiskene (19. Feb.-20. Mar.)
Du er en meget emotionel mor, som har let til tårer, både hvad angår glæde og sorg. Det er sundt at vise følelser overfor dit barn, og du er samtidig en meget beskyttende mor. Denne form for åben kærlighed, som du har til dit barn, hjælper med at gøre dit barn selvsikkert, som er en fordel for dem hele vejen gennem livet. Men pas på søde mor, du skal ikke vise alt for mange tårer til dit barn, det er sundt for dit barn at se en stærk mor som beskytter, så dit barn føler tryghed og sikkerhed.

Vædder (21. Mar-19. Apr.)
Du er en fighter! Alle forhindringer, du møder på din vej, formår du at komme ud af med en sejr 9 ud af 10 gange. Når det kommer til din morrolle, så vil din fighter-mentalitet gøre, at du prioriterer at give dine børn det bedste af det bedste; uddannelse, forsikringer, mad, tøj og arbejdsmoral mm. Men vær forsigtig med ikke at blive alt for konkurrende med andre mødres opdragelse, det er vigtigt, at du husker at slappe af engang imellem også.

Tyren (20. Apr.-20.maj)
Med dine praktiske ansvar og din seriøse måde at se tingene på, giver du dine børn en naturlig følelse af stabilitet. Din måde at håndtere opgaver på er meget planlagt og gennemtænkt, og det vil få dine børn til at blive begavede og organiserede senere i deres liv. Trods du udadtil er en Super-mor, så er du faktisk også helt nede på jorden i din opdragelse. Så husk at gøre det til en mission at opdrage dine børn med både disciplin og kærlighed på samme tid.

Tvilling (21. Maj-20. Jun.)
Din sultne hjerne stopper aldrig med at hungre efter mere viden, så derfor er det vigtigt for dig, at dine børn kan lide skolen og får en uddannelse. Hvad skal du passe på med som mor? Du skal passe på med ikke at modsige dig selv, det vil dine børn hurtigt opfange, og det vil give nogle blandede meninger og følelser i opdragelsen. For eksempel; hvis du fortæller dine børn, at de ikke må sige ”fuck”, men du selv siger det nogle gange, giver det i sidste ende bagslag.

Krebsen (21. Jun.-22. Jul.)
Du legede sikkert selv med dukker, til du fyldte 14 år, og havde måske fundet dine børns navne, inden du overhovedet havde ramt puberteten 😉 For at sige det kort: du har moderinstinktet og modergenet slår igennem hos dig. Nu, hvor du endelig er blevet mor, udlever du selvfølgelig rollen til et 12-tal- Du har de bedste snacks og giver de bedste kram. Dine børn vil komme til dig først, når de mangler råd og hjælp. Meeeen(!) pas på ikke at blive alt for sød en mor, du vil ikke have dine børn først forlader reden, når de er 45 år, vel?

Løven (23. Jul.-22. Aug.)
Du er den mest overgearet og spændende mor i stjernetegnets navn. Når det kommer til legeaftaler og aktiviteter efter skole,  er din energi på sit højeste! Den energi du har som mor, bliver overført til dine børn, som heldigvis gør dem glade, sunde og de sover sikkert som engle om natten. Men hvad er din udfordring som mor? Jo, du har som person altid et lille behov for at være i centrum, og det kan gøre dine børn føler sig utilstrækkelige. Derfor er det vigtigt, at du ikke lader dem overgeare hele tiden, og husk at rose dem og give dem kærlighed, lige meget hvor elendige de er til at spille fodbold….

Jomfruen (23. Aug.-22. Sep.)
Du er uden tvivl herskeren over korrekt opdragelse. Du slapper mest af, når du læser eller studerer og bliver klogere. Dine børn er robuste og deres opdragelse er meget punktlig og ordentlig, men de har stadig tid til at lege, altså når de ikke bliver undervist om livet af dig. (Du ved jo hvor vigtigt det er for børn at lege, det har du jo læst bøger om, duh!) Vær forsigtig med ikke at lade dine perfektionistiske mor-evner overtage og lad dine børn være børn, mens de er det.

Vægten (23. Sep.-21. Okt.)
Din rejse som mor er den evige søgen efter balance. Du er en vidunderlig, afslappet mor (ja, vi HAR set dine familieferiebilleder, og de stille weekender I har, som familie på Instagram…) Men du skal huske også at fokusere kun på dig. En mulig udfordring du har: Måske har du en frygt for at konfrontere dine børn, som gør, at de ikke får nok disciplin. Børn skal have et nej engang imellem, lige meget hvor ondt det gør at se deres krokodilletårer.

Skorpionen (22. Okt.-21. Nov.)
Hjemlig hygge er lige, hvad du har brug for for at være lykkelig! Du har en stor dedikation til din familie, men din mangel på at gå på kompromis (nogensinde!) kan gøre dig træt, og du kan ende med at blive en sur og utilfreds mor (og kæreste). Heldigvis, er du ekspert i at genoplade dine batterier, så prioriter din alenetid og spørg din kæreste eller mor, om de vil passe dine børn en weekend, selvom det kan være hårdt at være væk i flere dage. Men du har brug for at restituere engang imellem.

Skytten (22. Nov.-21. Dec.)
Juuhuu, du har fået titlen som den sjove mor! Skal vi spise morgenmad som aftensmad? Ja da! Eller måske holde en pyjamasfest i stuen? Ja tak! Dit motto, som mor er: ”Tag dine børn med”. Hvilket fører til, at dine børn får mere eksponering end deres jævnaldrene venner. Bare pas på, at dine spontane instinkter ikke overlapper dine børns rutiner. At være konsekvent er vigtigt, især i de yngre år af dine børns opdragelse.

Stenbukken (22. Dec.- 19. Jan.)
”Forsørger” er programmeret i dit DNA – du er nok den der handler oftest ind, eller den som giver skideballer til dine børn. De gode nyheder? Du har respekt for den gamle tradition, hvor børn skal have respekt for de ældre og havde gode bordmanér. Men det er med til at give dine børn en sundt syn på respekt og familiesammenhold. De dårlige nyheder? Du skal passe på ikke at blive for seriøs og kedelig som mor. Løsriv dig engang imellem og lad dine børn gå senere i seng, når I har venner på besøg, eller der er ferie.

Kilde: Purewow

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive