10 ting du kan gøre for at overleve en sommergraviditet

Hvis du er så heldig at finde ud af, at du er gravid om vinteren, så kan du måske alligevel være lidt nervøs for en kombination af sommervarme og en stor mave. Som kommende mor kan du nemlig få det ekstra varmt pga. ekstra blodstrømninger, der giver en højere kropstemperatur i forbindelse med dine ekstra kilo. Der er dog måder, hvorpå du kan køle dig ned i sommervarmen som gravid.

LÆS OGSÅ: Har du styr på din vejrtrækning til fødslen?

Vi giver dig her 10 tips til at hjælpe en sommer graviditet:

Reducer dit forbrug af salt
Vi ved godt, at det smager herligt, men det vil altså hjælpe dig til at svede mindre, og der ingen, der siger, at du skal droppe det fuldstændigt.

Flyt rundt på dine ringe
Ryk lidt frem og tilbage med dine ringe. Det er nemlig her, at gravide sveder meget, og den ekstra sommervarme hjælper ikke ligefrem på situationen.

Tag dig nogle svømmeture
Om det er ved den lokale svømmehal eller ved en strand, er i princippet ligegyldigt. Så længe, at du kan svømme der. At svømme vil tage noget af presset ved dine hofte nerver, og kan give dig en vægtløshedsfølelse.

Brug kolde eller fugtige vaskeklude på din nakke eller pande
Dette vil hjælpe med at bringe din kropstemperatur ned og reducere sved, og så er det generelt også bare lækkert med lidt koldt på sådan en varm sommerdag.

Tag i biffen eller ud at shoppe i supermarkeder
Der er nemlig koldt luft begge steder, og så er det jo også en god undskyldning for se den nyeste film og købe chokolade – for man må jo godt, når man er gravid, ikke?

LÆS OGSÅ: 10 tips til at lindre en solskoldet hud

Drik en masse væske
Det behøver ikke kun at være vand. Det kan også sagtens være appelsinjuice, mælk og sportsdrikke. Drikke som disse kan nemlig også reducere sveden, og så smager det jo også godt.

Klæd dig i åndbart tøj, som gerne er let og lyst
Dette vil være behjælpelig til at holde sveden nede.

Brug en høj solcremes faktor
Dette kan reducere din melanin produktion og mindske pigmentfejl, som vi jo gerne vil undgå at få for mange af.

Massage
Graviditetsmassage kan hjælpe med at reducere hævelser og gøre dig klar til fødsel, og så er det jo også bare en god undskyld til at få massage i det hele taget.

Gå i gode sko
Det er en god idé, at gå i ½ størrelse større sko, når du er gravid, da dette kan hjælpe med at støtte din mave og dine fødder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og