Ting du nok vil opleve, hvis du er gravid i julen

Ting du nok vil opleve

Vi elsker alle den søde juletid, og det er en ret magisk tid. Men når man er gravid, kan julen godt blive en ekstraordinær oplevelse, som de andre ikke-gravide omkring dig slet ikke kan forstå. Læs med her, hvor vi har samlet en liste med sjove, søde og underlige ting, som du højst sandsynligt vil opleve som gravid her i julen. 

LÆS OGSÅ: Idéer til julegaven du kan ønske dig som mor

1. Julefrokosten er langt fra det samme
En hel aften med en masse stive kolleger er langt fra noget, man orker som gravid. Derfor går du højst sandsynligt og pønser på en undskyldning for ikke at dukke op til firmajulefrokosten, på trods af du har modtaget e-mails fra nærmest alle kollegerne om, hvor meget de glæder sig til at se bulen. 

2. Hvad hvis du går i fødsel?
Nogle mødre vil hade det, andre vil synes, det er fantastisk. Men hvis du er højgravid i julen, vil du uden tvivl gå med tankerne omkring, hvis du skulle føde på selve juleaften.

3. Julefilmene trækker tårer
Normalt er de over-sukkersøde julefilm noget, du sidder og får kvalme over. Men i år gør dine hormoner, at du helt sikkert kommer til at sidde og flæbe over hver og en af dem. Det samme med de sukkersøde julesange.

4. Du kan spise med god samvittighed
Normalt ville du måske holde lidt igen med juleslikket og -godterne. Men hey, du spiser jo for 2, så selvfølgelig skal du ikke holde igen i år.

5. Gaver til baby
Uanset om du har ønsket dig gaver til baby eller ej, vil du uden tvivl opleve, at der er utrolig mange gaver til baby, og virkelig få gaver til dig.

6. Du kan undgå opvasken
Når en del af selskabet samles i køkkenet efter middagen for at vaske op, kan du helt legitimt falde omkuld i sofaen og slå mave (du har jo hævede fødder, skal du huske).

7. Samme tid næste år
Det kan godt være andre omkring dig glæder sig til at den lille kommer til verden, men du vil helt sikkert i løbet af juleaften, at du lægger hånden på maven og tænker på, at du på samme tid til næste år vil kunne give baby sin første jul <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og