Gode råd til smertefri amning

Facts


Sara Bjerregaard

Jordemoder, blogger & mor til 2 dejlige drenge.

denrigtigejordemoder.dk

@Denrigtigejordemoder

Jeg vil gerne introducere dig for begrebet smertefri amning.

LÆS OGSÅ: Video med “Den Rigtige Jordemoder”3 nemme ammeråd

Det er nemlig en gammel skrøne, at amning skal gøre ondt, og at brystvorterne bare skal hærdes. De skal ikke bløde eller hærdes med en stålskuresvamp!

AV AV AV…

Lyder det ikke som en ubehagelig plan med skuresvampen? Lad mig i stedet introducere smertefri amning.

Selvfølgelig kan du mærke, lige når baby tager fat i brystet, men så skal det heller ikke kunne mærkes længere tid. For amning kan godt være smertefrit! Det kræver bare den rigtige teknik, både fra din side, men også fra din babys. Det er nemlig ikke meningen, at du skal sidde med tårerne trillende ned af kinderne, imens du forsøger at overbevise dig selv om, at du burde synes det var en hyggestund du var igang med. Så har du gang i den forkerte teknik! Om du er første, andengangs eller måske 4 gangs ammer. Så skal teknikken være i orden. Hvis jeg f.eks. siger ingen smilehuller, ved du så hvad jeg taler om?

LÆS OGSÅ: Har du svamp i brystet?

Denne video er en af mine favoritfilm, fordi den giver nogle gode brugbare ammetricks. Så du kan komme på rette vej, hen imod den smertefrie amning. Hvis du har lyst til 3 timer spækket med mine ammetricks, serveret hjemme i din stue, så kan du se mere om mit barsels/ammebesøg her.

God fornøjelse med amningen.
Kærligst Sara / Den rigtige jordemoder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være