Privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies
2.2 Formål med cookies på vores website
2.3 Gemius webstatistik
2.4. Google Analytics
2.5. Annoncenetværk
3. Beskyttelse af personlige oplysninger
4. Handelsbetingelser for ChriChri Magasinet abonnementsservice

1. Ejeroplysninger
ChriChri ApS
Skt. Peders Stræde 39, st.
1453 København K
CVR: 35675655

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende, for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Formål med cookies på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.3 Gemius webstatistik
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd, men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik
Gemius registrerer ikke personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.
Du kan fravælge at indgå i Gemius-målingen her:
http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

2.4 Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5. Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Tradedoubler
Du kan fravælge at indgå i netværket her:
http://www.tradedoubler.com/dk-da/privacy-policy/

Tradetracker

Google ads.
Du kan fravælge at indgå i netværket her:
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Du kan fravælge at indgå i netværket her:
http://site.adform.com/privacy-policy/en/

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her:
http://minecookies.org/fravalg

3. Beskyttelse af personlige oplysninger

Databeskyttelse har høj prioritet, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
ChriChri ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

ChriChri ApS
Sankt Peders Stræde 39, st
København K 1453
CVR: 35675655

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?
De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”).

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke:

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, informerer vi om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse. Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
Vi indsamler og opbevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

Hvad er dine rettigheder?
Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt ChriChri, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data:
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data:
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
*Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde
*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på vores retmæssige interesser. Vi fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Hver gang du modtager et nyhedsbrev fra os medfølger en tydelig frameldingsknap. Her kan du til enhver tid framelde dig og vil derefter ikke blive kontaktet igen.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Logstatistik

Logstatistik bruges på ChriChri.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader på ChriChri.dk mm.

På ChriChri.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

– Navn
– Adresse
– E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

På ChriChri.dk foretages registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig E-mail om nyheder i overensstemmelse med ChriChri eller at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos ChriChri.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger på ChriChri.dk , sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos ChriChri.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til ChriChri via e-mail info@chrichri.dk eller magasin@chrichri.dk

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

4. Handelsbetingelser for ChriChri Magasinets abonnementsservice
Der kan tegnes abonnement på ChriChri Magasinet. Et abonnement inkluderer to numre af ChriChri Magasinet, som udkommer to gange årligt med 6 måneder mellemrum i april og oktober. Et abonnement koster i alt 118,00 kr. (plus fragt på 49,00 kr.).

Abonnementet tegner du her

Når du køber et abonnement på ChriChri Magasinet, håndteres alt omkring abonnementet af Reepay:

Reepay A/S | Njalsgade 76, 3., DK-2300 København S – Danmark | Tlf.: +45 7199 2832 | contact@reepay.com | https://www.reepay.com  | CVR. Nr. 32097901

Har du spørgsmpl i forbindelse med dit abonnement på ChriChri Magasinet bedet du henvende dig til:  abo@chrichri.dk

Når du har købt et abonnement, modtager du en kvittering pr. mail som dokumentation for din handel.

Abonnement
Abonnenter modtager deres magasin senest på udgivelsesdagen. Udgivelsesdagen er den første torsdag i april, samt den første torsdag i oktober. Abonnementet er løbende, indtil det opsiges. Dette betyder, at abonnementet automatisk fortsætter, indtil det opsiges.

Behandling af persondata
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger. Du kan her skrive til  abo@chrichri.dk for at få oplysninger om dine informationer, såfremt du har angivet dit abonnementsnummer.

Betaling
ChriChri trækker pengene for abonnementet samme dag, som abonnementet købes. Du kan betale med Dankort og VisaDankort.

Ved betaling af abonnementet accepterer du samtidig, at abonnementet automatisk fornyes.

Manglende betaling er ikke en opsigelse af abonnementet. Afvisning af modtagelse af ChriChri Magasinet gælder ej som opsigelse af abonnementet. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til abo@chrichri.dk, og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse herpå. Se mere under “OPSIGELSE“. Hvis ChriChri ikke modtager betaling, sender vi en rykkerskrivelse med et gebyr på 100,00 kr. og ChriChri forbeholder sig retten til at stoppe tilsendelsen af flere magasiner, indtil betalingen er registreret. ChriChri kan i alt sende 3 rykkerskrivelser ud med mindst 10 dage mellemrum. Er betalingen stadig ikke registreret efter de tre rykkerskrivelser, har ChriChri retten til at sende det skyldige beløb til inddrivelse hos vores advokat.

Disclaimer
Når du skriver dig op til abonnementsservice, giver du samtidig ChriChri tilladelse til, at Club ChriChri, må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Forsendelsesomkostninger
Ved levering af ChriChri Magasin til destinationer udover Danmark pålægges typisk et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. for destinationer i Europa og 120,00 kr. til øvrigt udland. Der tillægges også et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. til Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret
Når du har købt et abonnementet, har du en fortrydelsesret på 14 dage.
Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor du modtager dit første ChriChri Magasin i dit abonnement. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du rette henvendelse til abo@chrichri.dk og underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer ChriChri beløbet på selve ChriChri Magasinet, men ikke på fragten af magasinerne. Vær venligst opmærksom på dette, når du skriver dig op. Refunderingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde abonnementsaftalen. ChriChri har dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil ChriChri har modtaget det fremsendte ChriChri Magasinet retur, såfremt dette allerede er blevet sendt. Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning af dit ChriChri Magasin.

Ophavsret
Al indhold i ChriChri Magasinet har ChriChri samtlige rettigheder til og intet indhold må under nogle omstændigheder kopieres eller benyttes på nogen vis nu eller i fremtiden. Som abonnent har du ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold.

ChriChri vil anmelde alle former for rettighedsbrud.

Opsigelse
Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement på ChriChri Magasinet, dit abonnement kan dog først ophøre efter den periode, du har betalt for. Dette betyder, at du vil ikke kunne få refunderet din betaling for eventuelle ikke fremsendte magasiner, men at abonnementet først automatisk stopper ved abonnementsperiodens udløb. Du kan dog oplyse i din opsigelse, at du ikke vil modtage flere magasiner, men betalingen vil stadig ikke blive tilbageført. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til abo@chrichri.dk og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse herpå.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til dit abonnemen,t kan du kontakte os her: abo@chrichri.dk. Hav venligst dit kundenummer klar ved hånden for en hurtigere behandling af din forespørgsel.

Ændring i priser og vilkår
ChriChri har retten til at ændre abonnementspriserne på ChriChri Magasinet og fragt. Såfremt at ChriChri foretager prisændringer, vil disse først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode af abonnementet. Dette betyder, at du kan nå at opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at abonnere på ChriChri Magasinet ved prisændringer.

De samme regler er gældende, hvis ChriChri ændrer abonnementsvilkår og betingelser på ChriChri Magasinet.

Ændringer af personlige oplysninger
Har du fået ny adresse eller nyt betalingskort, kan du ændre dine oplysninger her: abo@chrichri.dk

Du har selv ansvaret for at ændre dine oplysninger, om det er betalingskort eller adresse. Der er en behandlingsfrist på 2 uger, så husk at ændre dine oplysninger i god tid.

Sidst opdateret: Marts 2018