Redaktionen

Christiane Schaumburg-Müller, Editor-In-Chief

Christiane er uddannet på CBS i fransk og kommunikation. Hun er skuespiller, tv-vært og har udgivet bøgerne ”Dit Sunde Liv” og ”Christianes Beautybog”. Christianes drøm, da hun læste på universitet, var at åbne sit eget magasin. Men årene gik, mens Christianes karriere inden for tv blomstrede. I 2013 tog Christiane så sin gamle drøm om at åbne et magasin op igen, og i 2014 blev denne drøm via ChriChri til virkelighed.

Læs mere om Christiane

Sandie Nielsen, Manager, Sandie@next-agency.dk

Sandie Nielsen er Artist manager hos Next Agency. I 2011 startede hun sit samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller, som hun er manager for. Hun er inde over alt, hvad Christiane foretager sig professionelt. Sandie har via sine strategier for og sit samarbejde med Christiane sat nye højder for entertainment management. Sandie repræsenterer blandt andre også sangerinden Szhirley.

Læs mere om Sandie


Mette Monrad, CCO, Mette@chrichri.dk

Til daglig er der gang i snakketøjet, og en god handel for Mette er en aftale, hvor alle går fra bordet glade og tilfredse. Mette er født og opvokset på Frederiksberg og returnerer nok permanent til den grønne plet i København med sin kæreste og sin lille søn Arthur Xerxes, når trangen til kvartalsbusser og over priced søndagsburgere for alvor melder sig.

Læs mere om Mette


Cecilie Engholm Skov, Webredaktør, Cecilie@chrichri.dk

Cecilie er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har en kandidatgrad i cand. Public. Hun står for at udvælge det rigtige indhold til sitet, samt at producere artikler til alle ChriChris læsere. Oprindeligt er Cecilie født og opvokset på Fyn, men bor nu med sin kæreste på Frederiksberg. Cecilie har et svagt punkt for dullegrej, amerikansk krimi-tv og indkøbscentre – for som hun siger: You can take the girl out of provinsen, but you can’t take provinsen out of the girl.

Læs mere om Cecilie


Mette Truelsen, Magasinredaktør, Magasin@chrichri.dk

Mette er uddannet projektleder og eventkoordinator fra CPH West. Hun er ansvarlig for alt hvad der har med vores trykte magasin at gøre. Mette er født og opvokset på vestegnen, men har boet København i 13 år. Hun har svært ved at sidde stille og hun har en stor kærlighed til musik. Mette elsker sit job fordi hun kan lide at være tovholder og synes godt om #teamwork løsninger for at nå i mål. Mette har 2 mottoer; ‘Man kan altid blive bedre’ & ‘No means try again’.