Hvis du selv kunne vælge, hvor gik din næste ferie så til? 

Den næste rejsedestination, som jeg har haft i tankerne, er Bali. Jeg vil gerne opleve dette ferieparadis, som mange taler om. Jeg elsker Asien (Jeg var i Vietnam sidste sommer), og er især tilhænger af, at alt er så billigt dernede, idet jeg derved har mulighed for at spendere lidt ekstra på oplevelser! Jeg har dog også haft andre rejsedestinationer i tankerne, så som De Danskvestindiske øer og Peru. De Danskvestindiske øer kunne være interessante pga. den danske historie, og Peru pga. Machu Picchu!

Hvad har været din bedste koncertoplevelse?

Det må være Ellie Goulding til Tinderbox 2015. Det var det fedeste! Det var alle de gode sange, der blev spillet, og alle kunne synge med på de mange klassiske sange. Ellie Gouldings performance var unik, hendes personlighed skar igennem og gav sig fuldstændigt til publikummet.

Hvor er dit yndlingsspot?

Da jeg er fra Vestjylland, bliver jeg simpelthen nødt til at svare Henne Strand om sommeren. Stemningen er fantastisk, drinksene er gode og stranden er hvid – så langt øjet rækker. En nordisk udgave af Mallorca 😉

Hvad elsker du mest ved dit arbejde?

Jeg elsker at være en del af ChriChri. Jeg elsker at blive udfordret og at være kreativ i forhold til tekst og grafik samt at få ansvar! Det har været min drøm længe at arbejde på ChriChri, og det er skønt at være her. Jeg arbejder med dygtige og inspirerende mennesker, som jeg hver dag lærer af.

Skriv et svar