Hvis du selv kunne vælge, hvor gik din næste ferie så til?
Jeg ELSKER at rejse, og jeg skynder mig afsted, hver gang jeg har mulighed for det. Jeg har lyst til at sige, at min næste ferie skulle gå et sted hen, som jeg ikke har oplevet før, og så må jeg sige Japan.  Samtidig ville jeg virkelig gerne tilbage til Argentina, som er en af mine yndlings destinationer. Argentina har det hele, lækker mad, fuldstændig breathtaking natur, Buenos Aires (med fantastisk shopping) og så er befolkningen virkelig søde.

Hvad er din bedste koncert oplevelse?
Beyonce i Forum i 2013 hvor Beyonce, hvis du spørger mig, lavede en magtdemonstration uden lige. Hun er så sej i alt, hvad hun gør! Der var en hel speciel stemning ved den koncert, og flere gange følte jeg, at jeg var den eneste i salen, selvom der måske var 10000 andre. Det vidner bare om, hvor god hun er til at fange sit publikum.

Hvordan kobler du af?
Jeg kobler af ved at tage væk. Om jeg tager i sommerhus og går ture og ser serier en hel weekend, eller om jeg rejser ud af landet, det er fuldstændig ligemeget, men at komme væk fra mine vante omgivelser, får mig altid ned i gear.

Hvad elsker du mest ved dit arbejde?
Det er svært at koge det ned til en enkelt ting, men jeg elsker virkelig alsidigheden. Jeg ved aldrig, hvad min dag bringer, men jeg ved, at jeg altid synes, at det jeg foretager mig er spændende. Jeg elsker især at se idéer blive realiseret. Rejsen mod målet er altid uforudsigelig og spændende.

Skriv et svar