My summer read

"My summer read" er denne måneds emne på Sharing is Caring, og er den bog du har læst denne sommer, som var så god, at siderne vendte sig selv. En bog som du vil anbefale andre, hvis de skal fordybe sig i en god bog.

“My summer read” er denne måneds emne på Sharing is Caring, og er den bog du har læst denne sommer, som var så god, at siderne vendte sig selv. En bog som du vil anbefale andre, hvis de skal fordybe sig i en god bog.

Hvad skal du gøre?

Send en mail til sharing@chrichri.dk

Skriv “Sharing #1” i emnefeltet

Beskriv kort hvorfor det netop er den bog, du har valgt.

Vedlæg et billede (i god kvalitet – mobilbilleder kan sagtens bruges, så længe de står skarpt, og de er taget i et godt lys )

Skriv dit navn, hvor du kommer fra samt dit Instagramnavn i mailen. Vi publicerer kun dit fornavn, by og Instagramnavn. Har du ikke en Instagramkonto, så publicerer vi blot dit fornavn og byen, du bor i.

Team ChriChri sorterer i de indsendte forslag, udvælger nogle og publicerer dem på siden under Sharing is Caring

Vi glæder os til at se jeres inputs!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være