Avocado med pocheret æg

Ingredienser

Avocadomos:

1 avocado

Lidt hakket persille

Rapsolie

Salt peber

 

Pocheret æg:

Vand med lidt eddike i

1 økologisk æg

Chiliflager

 

Under:

1 stykke ristet rugbrød

Sarah Maria har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften Avocado med pocheret æg med os og skriver følgende:

Jeg er blevet inspireret af Union Kitchen’s version. Deres er dog med koriander.

Sådan gør du

Varm dit vand op til lige under kogepunket. Slå ægget ud i en lille skål.

Sæt rotation i vandet med en ske. Hæld forsigtigt ægget i og lad det pochere i 2-3 minutter.

Tag ægget op af vandet, lad det dryppe af og drys det med lidt chili.

Rør alt til din avocadomos sammen, smæk på ristet rugbrød og GUF!

Du kan finde Sarah Maria på Instagram under navnet @Sarahmaria1989

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet