Hjemmelavet müsli & blødkogte æg

Ingredienser

300 g grovvalset eller alm. havregryn

125 g kokosmel eller kokosflager

120 g grofthakkede mandler

80 g hasselnødder

100 g paranødder

75 g græskarkerner

75 g sesamfrø

100 g tørrede dadler skåret
i skiver (uden sten)

1 tsk vanillepulver

2 tsk stødt kanel

1 tsk kardemomme

80 g kokosolie

½ til 1 dl akaciehonning

Lotte har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften på hjemmelavet müsli og blødkogte æg med os og skriver følgende:

Jeg vil gerne dele lidt morgenmads inspiration, da jeg tror vi er lidt af nogle morgenmads-nørder hjemme hos os.
  
To af vores faste inventarer er vores hjemmelavede müsli og blødkogte æg – can’t live without!!

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser. Smelt kokosolien og rør sammen med honningen.
Blandet derefter lidt efter lidt ned i de tørre ingredienser.

Varmluftsovn 175 grader i cirka 20 minutter. Vendes 2-3 gange.

Du kan finde Lotte på Instagram under navnet @Lotterahbaek
 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og