300 g grovvalset eller alm. havregryn
125 g kokosmel eller kokosflager
120 g grofthakkede mandler
80 g hasselnødder
100 g paranødder
75 g græskarkerner
75 g sesamfrø
100 g tørrede dadler skåret
i skiver (uden sten)
1 tsk vanillepulver
2 tsk stødt kanel
1 tsk kardemomme
80 g kokosolie
½ til 1 dl akaciehonning
Lotte har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften på hjemmelavet müsli og blødkogte æg med os og skriver følgende:
Jeg vil gerne dele lidt morgenmads inspiration, da jeg tror vi er lidt af nogle morgenmads-nørder hjemme hos os.
To af vores faste inventarer er vores hjemmelavede müsli og blødkogte æg – can’t live without!!
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser. Smelt kokosolien og rør sammen med honningen.
Blandet derefter lidt efter lidt ned i de tørre ingredienser.
Varmluftsovn 175 grader i cirka 20 minutter. Vendes 2-3 gange.
Du kan finde Lotte på Instagram under navnet @Lotterahbaek