Hjemmelavet müsli & blødkogte æg

Ingredienser

300 g grovvalset eller alm. havregryn

125 g kokosmel eller kokosflager

120 g grofthakkede mandler

80 g hasselnødder

100 g paranødder

75 g græskarkerner

75 g sesamfrø

100 g tørrede dadler skåret
i skiver (uden sten)

1 tsk vanillepulver

2 tsk stødt kanel

1 tsk kardemomme

80 g kokosolie

½ til 1 dl akaciehonning

Lotte har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften på hjemmelavet müsli og blødkogte æg med os og skriver følgende:

Jeg vil gerne dele lidt morgenmads inspiration, da jeg tror vi er lidt af nogle morgenmads-nørder hjemme hos os.
  
To af vores faste inventarer er vores hjemmelavede müsli og blødkogte æg – can’t live without!!

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser. Smelt kokosolien og rør sammen med honningen.
Blandet derefter lidt efter lidt ned i de tørre ingredienser.

Varmluftsovn 175 grader i cirka 20 minutter. Vendes 2-3 gange.

Du kan finde Lotte på Instagram under navnet @Lotterahbaek
 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet