Pandekager:
250 g hytteost
4 æg
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljepulver
2 spsk loppefrøskaller
1 spsk kokossukker
Revet citronskræl fra 1/2 citron
Kokosolie til stegning
Topping:
Fløde
Skyr
Vaniljepulver
Jordbærmarmelade
Johanne har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften på sunde pandekager med syndig topping med os og skriver følgende:
Sådan gør du
Alle ingredienser blendes sammen med stavblender. Det har godt af at stå og trække 5-10 min, da det bliver tykkere i konsistensen og dermed nemmere at lave fyldige pandekager. Steges på panden i kokosolie.
Til topping piskes fløde til flødeskum, blandes med tilsvarende mængde skyr og smages til med marmelade og vaniljepulver. Mængden er smag og behag.
Tip: top med friske jordbær (eller anden frisk frugt)