Anna fra Roskilde har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften Glutenfrie bananpandekager med os og skriver følgende:
Min favorit er helt klart “Bananpandekager” med kanel – helt uden sukker og gluten.
Det kan både bruges som morgenmad, men også til en lækker eftermiddagssnack.
Sådan gør du
Start med at mose bananerne i en skål og pisk det sammen med æg, bagepulver, kanel, havregryn og salt. Opvarm en pande til middelvarme og steg bananpandekagerne – jeg stegte dem af 3 omgange med 5 små pandekager pr. gang. Ved hver omgang skal du smelte 1 tsk smør på panden. Giv dem lidt tid til at sætte sig, inden du vender dem, hvilket skal gøres hurtigt, men forsigtigt.
Pandekagerne skal have cirka 2-3 minutter på hver side og er færdige, når de er gyldne og bagt hele vejen igennem. Server gerne med skyr, friske bær og evt. lidt lakridspulver.
Du kan finde Anna på Instagram under navnet @Annabartels