1 dl ren havre
3 dl mælk
1 tsk chiafrø
Topping:
Mango & blåbær
Emma fra Silkeborg har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften Havregrød med mango & blåbær med os og skriver følgende:
Morgenmad er simpelthen livsvigtigt for mig, hvis jeg skal klare mig igennem en hel dag. Jeg har i mange år fået havregrød lavet på ‘ren havre’ da jeg er glutenallergiker og vægter det højt at jeg stadig får lagt en god bund om morgenen.
Jeg tilføjer chiafrø (udråbt til superfood) da de er en god og nem vej til bl.a. ekstra omega-3-fedtsyrer.
Jeg varierer tit toppingen på grøden, men for tiden er jeg vild med mango og blåbær – så sommerligt og lækkert!
Sådan gør du
Kom havre, mælk og frø i en gryde ved lav varme og rør rundt indtil det har den ønskede konsistens. Kom det i en skål og kom den snittede mango og blåbærrene på toppen.
Velbekomme 🙂
Du kan finde Emma på Instagram under navnet @Emmaejskjaer