Kirstine har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften Overnight Oats med os og skriver følgende:

Min yndlings morgenmad er overnight oats. Altså, det er havregryn, mælk (soya, mandel, etc) og en most banan som står natten over i køleskabet. Det giver en dessertlignende morgenmad, som er meget velsmagende, essentiel og sund. Man bliver afhængig af den, da den er så lækker og nem. Denne på billeder har også kanel, kardemomme og chia i sig. Desuden er der en lille smule skyr i bunden af tallerknen (protein om morgen er sundt!) og så toppes den med lækre hjemmeplukkede brombær, blåbær og æbler.

Sådan gør du

Mos bananen i skålen. Tilsæt de tørre ingredienser og slut af med din mælk. Rør rundt i skålen så det hele bliver godt blandet. Put låg på skålen og stil det i køleskabet natten over. 

Om morgenen spæder man op med en lille smule mælk, da havregryn suger alt saften til sig og derfor blive grøden lidt tør. Det er også lækkert med en smule skyr i bunden eller på toppen. Som topping kan du bruge alverdens frugter: blåbær, vindruer, jordbær, hindbær, brombær, mango, dragefrugt, stjernefrugt. Slut af med at drys lidt nødder, mandler, goji bær, eller cacao nibs eller andet ud over.

Man kan sagtens lave overnight oats til flere dage af gangen. Jeg har lavet det til tre dage af gangen. Du kan sagtens erstatte bananen med en anden slags frugt eller fx hjemmelavet æblemos. Dog kan kiwi og ananas ikke anbefales. Hvis du vil spice den lidt op, smager det også godt med raw cacao pulver (1 spk.).

Du kan finde Kirstine på Instagram under navnet @Kirstinesoees

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide