Skyr med frugt & mysli

Ingredienser

2 dl skyr

1 passionsfrugt

2 skiver vandmelon

En halv mango

Mysli efter behov

500 ml vand

1 kop te

Mathilde har været så sød at dele opskriften på sin favoritmorgenmad. Hun har delt opskriften Skyr med frugt & mysli med os og skriver følgende:

Den bedste start på dagen starter for mit vedkommmende med en portion skyr med frugt og mysli. Det gode ved denne morgenmad er, at man kan putte lige hvad man kan lide ovenpå skyren. Mysli med tørret frugt og nødder smager himmelsk, men det er kun fantasien der sætter grænser.

Denne morgen har jeg valgt passionsfrugt, mango og vandmelon. Hertil skal der altid te og et stort glas vand til. Citron te er en klar personlig farvorit. Skyr mætter og medfører, at jeg ikke bliver sulten før frokost og så smager skyr desuden skønt med topping.

Sådan gør du

Hæld skyren over i en dyb tallerken. Jeg blander sommetider en anelse vand i for at gøre skyren mindre tyk. Skræl og skær frugten ud i tern. Put frugten ovenpå skyren, og derefter myslien.

Du kan finde Mathilde på Instagram under navnet @Mathildelj

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og