Få pulsen op med sjipning

Julie fra Slagelse har været så sød at dele sit sundhedstip med os og skriver følgende:

Jeg er netop for 2 uger siden begyndt at omlægge min livsstil til det sundere. Jeg er derfor begyndt at træne (løb og styrke) 4-5 gange om ugen. Dog kan jeg nemt få ondt i skinnebenet, grundet den pludselige overbelastning det jo har fået, derfor er mit bedste råd til de, der ligesom jeg selv ikke kan undvære træningen, men stadig ikke skal presse for hårdt på for kroppens skyld – de dage cardio såsom løb bliver skippet, kan man stadig sagtens tage afsted til træningscenteret og få styrketrænet. Selvom pulsen ikke kommer op i samme grad, er det jo bedre end at blive hjemme på sofaen og opdigte alverdens undskyldninger for ikke at tage afsted. På billedet sjipper jeg under styrkeøvelserne da jeg bare VILLE have den puls lidt op. Det hjalp i både krop og sind!

Du kan finde Julie på Instagram under navnet @Juliewn93.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og