Me and my bestie Karina

Karina og jeg har kendt hinanden siden vi var teenagere, vi mødtes igennem dansen, vores passion. Karina var dygtig, jeg var dygtig. Vi underviste sammen, lavede koreografi, optrådte og skabte sammen med to andre kollegaer en stilart inden for dans som dengang blev kaldt Girly. Hver onsdag var der sleep-over hos enten mig eller Karina. Vi var sammen konstant. Vi rejste til USA sammen i 3 mrd. for at danse. Jeg begyndte på universitetet, Karina havde en stor karriere som koreograf i Grækenland. Sidenhen er hun blevet gift (i Danmark) har fået lille Maximus, som jeg er gudmor til, og dansen er blevet en mindre del af hendes liv. Karina er en veninde, der vil en det bedste. Hun er ærlig – meget ærlig, hendes værdier er ægte, hun er ikke tiltrukket af sladder, kendis liv og whats hot or not, hun baserer sit liv på gode oplevelser, interesser og kærlighed. Hun er en sand ven der kender mig ud og ind – med Karina er jeg 100% mig selv.

xxx CSM

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og