Mit bedste bryllupsminde: veninderne

Som det sidste indslag på aftenen, havde mine fire efterskoleveninder, der alle bor 200 km fra mig, lavet et fantastisk indslag. De fik først hele salen til at ligge på gulvet at grin, og derefter sagde de de smukkeste og kærligste ord til min mand og jeg.

De piger står med, både når livet går godt og når livet er svært. De er veninder for livet.

Tak til Pauline!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har