Tilbud

Home Alone Pakken

kr.599.00

Beskrivelse

Home Alone Pakken indeholder:

ChriChri Sweatshirt (Sage)
» Sweatshirt med crew-neck i et mix af økologisk bomuld og genvundet polyester. Sweateren har en super blød kvalitet med et komfortabelt, regular fit. Denne variant har et ChriChri Popcorn logo i rød-hvide farver, der skiller sig ud fra sweaterens salvie grønne nuance.

Aya&Ida Genanvendelige Sugerør (Rose Gold)
» Perfekte all-round sugerør i premium rustfrit stål, der holder for livet og bidrager derfor til en ‘zero waste’ kultur! Pakken indeholder 4 genanvendelige sugerør i rose gold (0,6 × 21,5 cm) og 1 rensebørste.

Ecooking Peel Maske
» En effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peeling masken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk.

Ecooking A-Vitamin Kapsler
» En effektivt anti-age-serum med retinol, også kendt som A-vitamin, som har en høj anti-age-effekt og mindsker linjer og rynker omkring dine øjne og din mund.

Ecooking Natcreme til fødder (parfumefri)
» En fodcreme, der effektivt fjerner hård hud, samtidig med at den giver fødderne masser af fugt. Fodcremen har en kølende effekt og en skøn, frisk duft af naturlig eukalyptus. Fodcremen er skabt til at bruge natten over, hvor dine fødder har god tid til at suge de gode råvarer til sig. Kan bruges af alle hudtyper og alle aldre.

ChriChri Magasin, The Home Issue

Pakken har en værdi á 1.624 kr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home Alone Pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.