Tilbud

Relax & Unwind Pakken

kr.987.00

Beskrivelse

Beauty-pakken over dem alle. I Relax & Unwind pakken finder du vores populære ChriChri Sweatshirt, lækre prisvindende beauty-produkter, lækker læsning og lidt godt til ganen. Faktisk alt, du skal bruge til et par timer i selvforkælelsens tegn. 

Pakken indeholder:

ChriChri Sweatshirt i valgfri farve og størrelse

ChriChri Magasinet ‘The Home Issue’

Ecooking Peel Maske – En effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peelmasken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Peel Masken er super effektiv og siden den indeholder mange aktive ingredienser, så er det vigtigt, at du læser brugsanvisningen inden brug.

Eccoking Fugtmaske (parfumefri) – Et fugtboost på flaske. Opskriften indeholder to slags hyaluronsyre: En med lav molekylvægt, der trænger hurtigt ind i huden og binder fugt, og en med høj molekylvægt, som lægger sig på hudens overflade, hvor den blødgør huden.

Eccoking A-Vitamin Kapsler – Et effektivt anti-age-serum med retinol, også kendt som A-vitamin, som har en høj anti-age-effekt og mindsker linjer og rynker omkring dine øjne og din mund.

Pukka The Collection

Bogen “At Elske Er Ikke En Følelse” – En selvhjælpsbog til parforholdet af vores sexolog og parterapeut Amanda Lagoni

New York Stang fra Lakridseriet

Nailkind Neglelak – Vegansk neglelak med op til 85% bio-baserede materialer

Yderligere information

Farve

Blue Fog, Sage, Soft Rose

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Relax & Unwind Pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.