Tilbud

Self Care Pakken

kr.702.00

Beskrivelse

En lækker forkælelsespakke – fordi du fortjener det!

Pakken indeholder:

ChriChri Magasinet The Home Issue

Ecooking Natcreme til fødder (parfumefri)En fodcreme, der effektivt fjerner hård hud, samtidig med at den giver fødderne masser af fugt. Fodcremen har en kølende effekt og en skøn, frisk duft af naturlig eukalyptus. Fodcremen er skabt til at bruge natten over, hvor dine fødder har god tid til at suge de gode råvarer til sig. Kan bruges af alle hudtyper og alle aldre.

Eccoking Duftlys (parfumefri) – Ecookings Duftlys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Dette har duften af orange, lavendel og rose

Eccoking Dagcreme (parfumefri) – Dagcreme parfumefri er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje, der holder hele dagen.  Samtidig mindsker den fine linjer og forebygger aldringstegn.

Pukka The 

Nicma KrøllejernEn amazing krøllejern, der opfylder din drøm om at få smukke og faste krøller, der holder hele dagen.  fantastisk krøllejern, der gør det muligt at lave smukke, spændstige og misundelsesværdige krøller. Det har en justerbar temperatur, så det kan indstilles efter behov.

Nailkind Neglelak – Vegansk neglelak med op til 85% bio-baserede materialer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Self Care Pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.