Christiane tilbage i Vild med Dans!

Ja, den er god nok! Lige som vi var ved at tørre de sidste tårer af kinderne over at skulle undvære Claus Elming som vært i Vild Med Dans, kan vi glæde os over, at vores helt egen lady boss vender tilbage som vært på programmet. Wuuhuu!

LÆS OGSÅ: Christiane: Det vidste du (nok) ikke om mig…

Det betyder, at vi nu ikke bare får én mega badass værtinde på programmet, men en lækker kvindelig duo bestående af Sarah Grünewald og Christiane.

“Det bliver vidunderligt at komme tilbage til Vild med Dans og være med endnu engang til at sprede glimmer og glitter over danskernes fredag aften. Jeg har altid elsket programmet, og det bliver amazing at stå på gulvet nu sammen med Sarah Grünewald – et kvindeligt makkerpar – det kan kun blive godt!” siger Christiane om at skulle være tilbage.

Selvom det er nogle år siden, at Christiane sidst var vært på programmet, betyder det ikke, at hun har ligget på den lade side i mellem tiden, og det kan vi personligt skrive under på 😉

Her er årerne blevet brugt på at skabe hele ChriChri-universet med ChriChriTV, ChriChri.dk, ChriChri Magasinet, ChriChri Journal, samt Raw1835-stentøjsserien og Loved by Christiane.

“Det var det helt rigtige valg for mig at stoppe, da jeg gjorde – jeg har en iværksætter i maven og jeg udlever i den grad min drøm og har fået skabt en solid virksomhed i ChriChri.dk – mit hjertebarn. ChriChri har nu også vokset sig så stor og stabil, at jeg er klar til at tage en svingom med Danmark igen i Vild med Dans. Det giver mening, og jeg har altid slået på, at lysten skal drive værket – og dette er ingen undtagelse. Jeg glæder mig helt vildt – det gør jeg virkelig!” 

Og vi glæder os i den grad også til at se med, når de to damer fremover holder styr på tropperne i hele Danmarks yndlingsprogram!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive