Bag om Christianes Vild Med Dans-look

Artiklen indeholder reklamelinks

Det var Signe Eflund og Isabella fra WOOMA Studio, der stod bag Christianes smukke look til premieren på Vild Med Dans i fredags. Her kommer de med en grundig beskrivelse af, hvordan de fik skabt looket, så du selv kan kopiere looket.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse produkter bruger jeg i mit hår

Forberedelserne til Christianes look startede torsdag formiddag i Studiestræde hos WOOMA Studio, hvor Christiane skulle have lagt ekstra lyse striber og generelt trængte håret til en fuld touch up.

Christiane fik en mild toning, for at holde den lyse farve kold og lækker og fik lavet den populærere WOOMA-behandling: genopbyggende protein kur.

(Det var bl.a. den behandling, der var med til at få Christianes hår back on track sidste år, hvor Christiane mistede en masse hår.)

Forberedelse af hår:

Vi lagde babylights, små fine striber i hele håret, hvor det var vokset ud. Når indvirkningstiden er overstået, bliver håret vasket, og gjort klar til næste step, som er at få farven i en smuk kold nuance.

Vi lagde derefter en kold toning, som fjerner de gule pigmenter og efterlader håret i en ”vaniljeblond” farve, som vi kalder den i WOOMA Studio.

Til sidst påsatte vi de extensions, der skulle bruges til fredagens hårstyling. Vi lavede to flettekanter og påsyet den nødvendige mængde baner extensions. De extensions, vi brugte, blev inden påsætningen indfarvet i samme kølige nuance som Christianes hår.

Makeup:

Skin Prep:

Fugt og klargøring af hud til makeup.

Face Spray: Antioxidant HydraMist fra Dermalogica

Under øjnene: Stress Positive Eye Lift fra Dermalogica

Ansigtscreme: Skin Smoothing Cream fra Dermalogica

Læber: Homeoplasmine fra Boiron

Krop: Body Hydrating Cream fra Dermalogica + Gold Shimmer Multi-Purpose Dry Oil fra Nuxe

Primer:

Couture Eye Primer fra YSL

All Hours Primer fra YSL

Makeup:

Læber:

Liner: The Lip Styler 3 fra YSL

Stift: Liquid Suede 08 Pink LustPassion Rose fra NYX

Øjne:

Couture Eye Primer fra YSL

Shocking False Lash Effect eyeliner fra YSL i sort

Glitter Primer fra NYX

Gold Glitter fra NYX

Mascara The Shock (i sort) fra YSL

Vipper: Singlelashes fra DUFFLashes mixet med Annica fra Depend

I den våde kant: Eye Kohl i hvid fra MAC

Øjenskygge: Contour Kit (Light to Medium) fra Anastasia Beverly Hills & Rouge Palettte (9N) fra Morphe – lagt for at fremhæve eyeliner og skabe dybde.

Hud:

Foundation: Touche Éclat Le Teint fra YSL

Concealer: Take Cover fra Delilah

Contour: Contour kit (Light to Medium) fra Anastasia Beverly Hills

Highlighter: Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills i farven Marshmallow

Blush: Rouge Palette (9N) fra Morphe

Bryn:

Christiane får microblading-behandling hos Majken Villafance, men får dem også løbende farvet i WOOMA Studio. I aftenens anledning brugte vi desuden Brow Pro Palette i Medium & Dark Brown fra Anastasia Beverly Hills og satte dem med bryngeleen Couture Brow fra YSL.

Hår:

Sådan satte vi frisuren:

Vi påførte Guts10 fra REDKEN i hårrødderne og fønnede det ind i håret for max volumen.

Til at blødgøre de lange extensions brugte vi All Soft Argan 6-oil fra REDKEN, inden vi krøllede dem med Classic Curl Tong fra ghd.

Vi satte krøllen fast med settings clips, og lod håret afkøle, inden vi friserede krøllerne ud i bølger.

Da bølgerne var placeret korrekt, brugte vi butterfly-klips til at holde bølgen i håret på plads, imens vi arbejdede med resten af håret.

Derefter brugte vi Control Addict 28 fra REDKEN til at fiksere bølgen. Når bølgen ligger, hvor den skal, tages butterflyklipsene ud og vores stærkeste lak (Triple Take 32 fra Redken) sprayes ud over bølgerne for max hold. Det har ikke været nødvendigt for os at bruge shine produkter, da Christiane var forbi WOOMA Studio dagen inden, og fik lavet en genopbyggende proteinkur, som både forstærker håret og giver håret glans. Vi brugte Balmain Golden Spa Brush til at frisere de bølger igennem, der lå ned ad ryggen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være