[single_post_category_name]

3 hurtige spørgsmål til Christiane

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at den nye sæson af Vild Med Dans startede sidste fredag og sikke et brag af et åbningsshow! I den forbindelse har vi stillet Christiane, der igen i år er vært sammen med Sarah Grünewald, tre hurtige spørgsmål angående VMD, så I også kan lære hende lidt bedre at kende og finde ud af, hvem hun gerne vil se på dansegulvet 😉

 

Hvis du skulle deltage i VMD, hvem skulle så være din dansepartner og hvorfor?

Åh, det er svært at vælge mellem alle de dygtige dansere! Jeg har jo danset med Michael Olesen i en sæson; blot til et lille show jeg lavede som vært, men han skulle lære mig en cha-cha-cha, og shit, det er svært. Han var dog en absurd god lærer!

LÆS OGSÅ: Christiane: Dét glæder jeg mig mest til i Vild Med Dans 2019

Jeg tror dog, at jeg ville være taktisk, hvis jeg selv skulle vælge. Stilmæssigt passer jeg godt med Silas Holst af den simple grund, at jeg har en baggrund i showdance og skuespil og ikke sportsdans, og det har den herre også stor interesse for, og er god til. Jeg ville selvfølgelig vælge dét og ham umiddelbart for bare at have et lille forspring, og måske ville jeg kunne lokke ham til at lave nogle koreografier, som jeg ville kunne relatere til. Haha!

Men helt seriøst er alle herredanserne virkelig amazing, og teknikken bliver jo ikke lettere af, hvem det er. Man forstår slet ikke, hvor langt sportsdans faktisk er fra mange andre dansestilarter. Den teknik man skal kunne i sportsdans er sindssyg!

 

Hvis du måtte bytte plads med en dommer i panelet, hvem ville du så bytte med, og hvorfor kunne denne person være en god vært?

Den er også svær, da der er så stor forskel på at være dommer og vært. Nu har jeg jo ikke (endnu) set Marianne Eihilt i rollen som dommer, men tænker egentlig også, at hun kunne være en god vært. Hun er så enormt likeable! Ellers skulle det være Anne Laksholm, da hun ville kunne styre showet med fast hånd, tror jeg. Ingen dikkedarer dér.

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes premiere look!

 

Er der én person, som du godt kunne tænke dig at se deltage i VMD i fremtiden?

Ja, der er stadig mange, vi har til gode. Mads Mikkelsen er jo faktisk tidligere danser, har jeg lige fundet ud af; ikke sportsdanser, men moderne dans, og ham gad jeg virkelig godt se på dansegulvet!

Mads Mikkelsen er bestemt et spændende bud på en kommende danser, men vi er nysgerrige på, hvem I godt kunne tænke jer at se deltage i fremtiden? 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide