Christiane: Dét glæder jeg mig mest til i Vild Med Dans 2019

Det er endelig blevet tid til, at Vild Med Dans vender tilbage til TV-skærmene, og gør vores fredage en tand mere festlige! ChriChris helt egen boss lady, Christiane, er igen vært i år sammen med Sarah Grünewald, og vi glæder os endnu en gang til at se de to skønne damer folde sig ud i værtsrollerne. Vi har derfor spurgt Christiane, hvad hun glæder sig allermest til i den kommende sæson – læs med her:

 

Hvad ser du allermest frem til, når en ny sæson begynder?

Jeg glæder mig helt vildt til at flytte i nye lokaler! Vild Med Dans-studierne har altid ligget i Jenagade på Amager, men i år har vi fået bygget et helt nyt studie, garderober og green room (som er der, hvor Sarah interviewer deltagerne) på Vermundsgade i Nordvest.

For mig betyder det, at Sarah og jeg på en eller anden måde får lov til at indtage et splinternyt studie. En ny Vild Med Dans-tid begynder, og er med til at skabe rammerne. Det gør os stærkere som værter, og giver alle, der har arbejdet på produktionen i mange, mange år en ny energi – og sikkert også udfordringer, men det er jo dét, der gør det spændende!

LÆS OGSÅ: Bag om Christianes Vild Med Dans-look

 

Hvis du kunne give et godt råd til de nye deltagere på den kommende sæson, hvad skulle det så være?

Et godt råd er at få sovet nok. Det er voldsomt, at man pludselig fra den ene dag til den anden skal til at bruge sin krop på den måde. Vabler, hovedpine, stress over trinene osv. – dét er noget, der kræver mentalt overskud. Jeg tror, det er vigtigt at trække vejret; få sovet og få slappet af. At træne på den måde, som de træner, og være udkørt eller træt er vejen til skader. Så søvn, søvn, søvn!

LÆS OGSÅ: Christiane tilbage i Vild med Dans!

 

Her på redaktionen glæder vi os mindst lige så meget som Christiane, og vi ønsker alle de nye deltagere al held og lykke i den kommende sæson 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide