[single_post_category_name]

Stjæl Stilen: Christianes premiere look!

denne smukke gyldne sag(artiklen indeholder reklamelinks)

Wow! Så I Vild Med Dans-premieren i aftes? Der var altså fest, farver og glade dansemus for alle pengene! Vi ELSKER at følge med. Har I det også sådan, at I får lyst til at starte til dans, hver gang der starter en ny sæson af Vild med Dans? (Og helst være lige så dygtig som de professionelle efter bare en enkelt træning) Well, sådan har vi det!

LÆS OGSÅ: Christiane: Dét glæder jeg mig mest til i Vild Med Dans 2019

Dansetrinene er altså ikke det eneste vi sender lange misundelige blikke efter. Så I Christianes premiere-look? Signe og Isabella fra Wooma, ved altså LIGE akkurat hvordan de bringer det bedste frem i vores Lady Boss!

Vi har lavet en guide til Christianes premiere-look lige her, og tipper til produkter lignende dem Signe og Isabella har brugt for at skabe det smukke gyldne premiere-look!

Det vigtigste, hvis du vil stjæle Christianes premiere-look, er den gyldne eyeliner. Nyx har lavet denne Slide On Glitzy Gold kohl-lignende eyeliner der gør den supernem at påføre. Den koster 65kr men Matas.dk har 20% lige nu 😀

 

En perfekt nude læbestift er et must til næsten alle looks, men især når man ikke vil stjæle fokus fra den smukke øjenmakeup. Mac’s læbestift i farven Hug Me er et rigtig godt bud på en holdbar og perfekt nude læbestift. Den koster 169,95kr og kan fås i Matas.

 

 

For en komplet styling kommer vi altså ikke udenom at benytte en super holdbar hårspray! Redken Hairspray holder virkelig på frisuren – ja det ligger vel egentligt også i navnet FORCEFUL 😉 Så hvis du skal give dig i kast med samme labre fletning som Christiane havde igår, så kræver det nok lidt hårspray til at holde på formerne 🙂 Find den lige nu til 119kr på NiceHair!

 

Fuldend looket med en glitrende gylden sag. Der er altid en grund til at tage guld og glimmer på jo 😉 Other Stories har blandt andet lavet denne smukke gyldne sag, der kan få dig til at lyse op på ethvert dansegulv! Find den på OtherStories.dk til 950kr.

LÆS OGSÅ: Glamsquad-damernes bedste beautytips

 

Det eneste du mangler nu er at tage veninderne under armen og finde en lækker cocktailbar i aften!

God weekend ladies, og glæd jer til næste uges “Stjæl Stilen”!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide