[single_post_category_name]

Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #3

Så blev det endelig fredag igen, og vi kunne ikke være mere begejstrerede, da det betyder, at weekenden starter, det er tid til afslapning og hygge OG Vild Med Dans er tilbage på TV-skærmen! Vores smukke boss lady og hendes medvært, Sarah, ser som altid forrygende ud, og endnu en gang har stylisterne ramt helt perfekt. Det er altså en fornøjelse at se, og vi drømmer selv om et job, hvor vi kan blive stylet fra top til tå og være ekstra glam på en fredag – hvad siger I, de damer? 😉 Hvis du gerne vil stjæle Christianes VMD-look, så skal du bare læse videre og lade dig inspirere! 

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #2

Christiane Schaumburg-Müller

Det er som altid Signe Eflund (@signeeflund) og Isabella Glunz (@isabellawooma) fra Wooma Academy, der har sørget for stylingen af hår og makeup på Christiane, og vi er fattige for ord… Der er ikke andet at sige end W-O-W!

 

Øjenskygge palette fra YSL

YSL øjenskygge palette

Denne øjenskygge palette fra Yves Saint Laurent er to die for! Den kan pifte enhver kedelig og grå mandag op og tilføje glitter til alle dine byture – yay. Hvis du gerne vil kopiere Christianes look, så skal du anvende den brune som base, den hvide med glimmer inde i øjenkrogen og den grønne og gule til at dække hele øjenlåget; HUSK at blende farverne ordentligt sammen, så du får det mest effortless-resultat! Du kan købe den lige her hos Boozt.

 

Face & Body Glitter fra NYX

face & Body Glitter fra NYX

Mangler dit look lige dét ekstra, så skal du prøve denne Face & Body Glitter fra NYX; så er du i hvert fald sikret en wow-effekt! Den fås i 12 forskellige nuancer, men Signe og Isabella fra Wooma har i dette tilfælde anvendt den i farven “Gold”, og de har placeret den på det inderste af Christianes øjenlåg, så det åbner øjet op. Det bedste af det hele er faktisk, at du også kan bruge den på kroppen – måske på dine kraveben eller arme – og hvem elsker ikke et produkt, der har flere anvendelsesmuligheder? 😉 Den kan købes lige her hos Matas.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige spørgsmål til Christiane

 

Rouge Volupté Shine læbestift fra YSL

Rouge Volupté Shine læbestift fra YSL

Da der er fuld knald på Christianes øjenmakeup her til aften, så har pigerne fra Wooma valgt at give hende en mere neutral læbe, der dog stadig har lidt shine. Denne læbestift fra YSL i farven “13 Pink In Paris” er en sart lyserød, og giver lige præcis læberne lidt farve. Det er da også virkelig fantastisk, at læbestiften hedder “Pink In Paris”, når vores boss ladys yndlingsby er netop Paris 😉 Find denne flotte læbestift lige her hos Matas.

 

Wind Blown 05 fra Redken

Wind Blow 05 fra Redken

Ingen styling er komplet uden en smuk frisure, og denne fredag er der blevet satset på lækre, bløde krøller med volume ved hårrødderne. Til dette har Signe og Isabella anvendt dette vidundermiddel fra Redken, da det netop er en volumengivende spray, der dog har en luftig konsistens og mat finish. Vidste du endda, at den i 2015 vandt en pris ved Kvinders Sundhed for bedste volumenspray? Ret nice! Du finder den lige her hos NiceHair.

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes premiere look!

Vi håber, at I har fået lyst til at kaste jer ud i en ny styling og give jer selv en vaskeægte glam-over! Selv er vi spændte på at afprøve læbestiften fra YSL og give os selv et VMD-look, men hvilket produkt er I mest fristet af derude? 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide